Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Asayiş 11 Eylül 2024 - 10:48 Yorum: 0

Kahramanmaraş’ta kamyonet engelli araçlarına çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde kamyonetin akülü engelli araçlarına çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1’i ağır 2 kişi yaralandı.Olay, ilçeye bağlı Yunus Emre Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, R.G. (19) idaresindeki...

Kahramanmaraş’ta kamyonet engelli araçlarına çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde kamyonetin akülü engelli araçlarına çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1’i ağır 2 kişi yaralandı.
Olay, ilçeye bağlı Yunus Emre Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, R.G. (19) idaresindeki 46 AEF 901 plakalı kamyonet Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde seyir halindeyken peş peşe giden M.İ., kardeşi A.İ. ve E.Ş.’nin kullandığı 3 akülü engelli aracına çarptı. Çarpmanın etkisi ile engelli vatandaşlardan M.İ. ve E.Ş. metrelerce savrulurken, A.İ. ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Savrulan kamyonet de kaldırıma çıkarak durabildi. Kazayı fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda 112 acil sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan M.İ. doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. E.Ş.’nin ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri