Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yerel 12 Ekim 2024 - 13:28 Yorum: 0

K-13 Konteyner kentte açık hava sineması kapanış etkinliği yapıldı

Adıyaman Belediyesi, yaz sezonu boyunca büyük ilgi gören açık hava sineması etkinliklerinin finalini K-13 konteyner kentinde kalan çocuklarla gerçekleştirdi.Belediyenin yaz boyunca sürdürdüğü açık hava sineması etkinlikleri, şehrin far...

K-13 Konteyner kentte açık hava sineması kapanış etkinliği yapıldı

Adıyaman Belediyesi, yaz sezonu boyunca büyük ilgi gören açık hava sineması etkinliklerinin finalini K-13 konteyner kentinde kalan çocuklarla gerçekleştirdi.
Belediyenin yaz boyunca sürdürdüğü açık hava sineması etkinlikleri, şehrin farklı noktalarında düzenlendi. Toplam 20 farklı bölgede kurulan açık hava sinema alanlarında, yaklaşık 15 bin çocuk sinema izleme keyfi yaşadı. Çocuklar, etkinlik boyunca belediyenin sunduğu patlamış mısır ve çeşitli ikramlarla sinema filmlerini izlerken, büyük bir mutluluk yaşadı.
Adıyaman Belediyesi yetkilileri, açık hava sinema etkinliklerinin özellikle deprem sonrası çocukların moral ve motivasyonuna önemli katkılar sağladığını belirtti. Hem çocuklara hem de ailelerine sosyal aktiviteler sunmanın önemine vurgu yapan belediye, şehrin farklı noktalarında düzenlenen bu tür etkinliklerle çocukların yüzlerinin güldüğünü dile getirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri