Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:15 Kuruyan Süleymanlı Yayla Gölü’ndeki acı manzara ziyaretçileri üzdü07:09 Başkan Güngör mahkemenin verdiği kararı değerlendirdi05:46 Kontrolden çıkan otomobil takla attı: 4 yaralı04:20 İsrail Nuseyrat ve Cibaliye mülteci kamplarını vurdu: En az 11 ölü04:19 ABD Savunma Bakanı Austin İsrail Savunma Bakanı Gallant ile görüştü03:45 Küçükçekmece’de toprak kayması: Bir bina tahliye edildi03:33 Ankara’da eğlence merkezinde bir kişi görüştüğü kadını öldürdükten sonra ke...03:27 Afyonkarahisar’da 4.4 büyüklüğünde deprem03:15 Bursa’da torun dehşeti: Para vermeyen dedesini ve 2 kişiyi öldürdü03:08 Yan bakma kavgası can aldı: 1 ölü02:55 Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi seçimini Mustafa Saatcı kazandı02:22 Eyüpsultan’da elektrik direği havai fişek gibi patladı02:02 Karabük’te aniden bastıran sağanak hayatı olumsuz etkiledi: Metrekareye 24...01:35 Avcılar’da göl kenarındaki ağaçlık alanda elleri, ayakları ve ağzı bağlı ha...01:20 Bursa’da sağanak sonrası ’mini süper hücre’ görüldü00:58 Kuşadası Sokak Festivali düzenlenen konserler ile şenlendi00:49 Ağrı’da her türlü toplantı ve gösteri yürüyüşü iki gün süreyle yasaklandı00:46 13 polisin şehit edildiği terör saldırısı ile ilgili gözaltına alınan 8 şüp...00:41 Diyarbakır’da damat ve kuzeninin öldürüldüğü aile içi kavgada 3 kişi yakala...00:40 Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Topbaş’tan 6 ayda 25 proje
Sahil Park
Yaşam 03 Mayıs 2024 - 17:16 Yorum: 0

Japon Bahçesi yıllar sonra yeniden öğrencilerle buluştu

Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi’nin içerisinde bulunan Japon Bahçesi, yıllar sonra yeniden öğrencilerin kullanımına açıldı.Anadolu Üniversitesi’nin içerisinde bulunan ve yaklaşık 17 yıldır kullanıma kapalı olan Japon Bahçesi, öğrenci...

Japon Bahçesi yıllar sonra yeniden öğrencilerle buluştu

Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi’nin içerisinde bulunan Japon Bahçesi, yıllar sonra yeniden öğrencilerin kullanımına açıldı.
Anadolu Üniversitesi’nin içerisinde bulunan ve yaklaşık 17 yıldır kullanıma kapalı olan Japon Bahçesi, öğrencilerin kullanımı için açıldı. Bahçenin açılmasından önce Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, öğrenciler ve öğretim üyelerinin önünde konuşma gerçekleştirdi. Rektör Erdal, kampüsün her alanında olduğu gibi Japon Bahçesi’nin de üniversite olarak en verimli şekilde kullanılacağını belirtti.
“Kampüsümüzün her köşesi bizim için özel güzel ve keyifli ”
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, üniversitenin sadece Türkiye’de değil tüm dünyada da örnek gösterilen kampüslerden birisine sahip olduğunu belirtirken, “Biz de kampüsümüzle gurur duyuyoruz ve her noktasını etkin ve verimli bir şekilde kullanmak istiyoruz. Çok fazla verimli kullanamadığımız alanlardan bir tanesi birazdan açılışını yapacağımız Japon Bahçe’mizdi. Şu ana kadar birtakım nedenlerle bahçemi çok verimli kullanamamıştık. Ama böylesine güzel bir kampüs ve şehrin ortasında böylesine güzel bir doğa varken bunun maksimum faydasını çıkarmamız gerektiği düşüncesiyle bakım ve onarımdan geçirerek şu anda sizlerin ziyaretine, sizlerin keyifli bir şekilde vakit geçirmesi için düzenlemesini yapmış olduk. O yüzden de kampüsümüzün her köşesi bizim için özel, güzel ve keyifli. Bu keyifli noktalar arasına Japon Bahçe’mizi de katacağız .Bu vesileyle, bahçenin hazırlanmasında gözden geçirilmesinde, revizyonunda yoğun bir şekilde emek gösteren Yapı İşleri Daire Başkanları’mız, genel sekreterimiz Sağlık Spor Kültür Daire Başkanları’mız, Park Bahçeler Müdürlüğü’müz, Kurumsal İletişim Koordinatörleri’mize çok teşekkür ediyorum. Tüm çalışanlarımıza ve yine bunu bir şenlik havasına dönüştüren Anadolu Genç Tema Kulübü’müze sevgili Yusuf’un nezdinde bütün kulüp üyelerimize ve yine bize destek verecek başta Gastronomi Kulübü olmak üzere diğer kulüplerimize çok teşekkür ediyoruz. Bahçemizin hepimize keyifli vakit geçireceğimiz güzel bir mekan olması dileğiyle hayırlı uğurlu olsun diyorum” ifadelerine yer verdi.
Konuşmanın ardından Anadolu Genç Tema Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri’nin hediyelerini kabul eden Rektör Erdal, öğrenciler ile birlikte Japon Bahçesi’nin kurdelesini kesti. Kurdeleler kesildikten sonra Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, öğrenciler eşliğinde bahçeyi gezdi ve bahçe içerisinde bulunan öğrencilerle sohbet edip, yiyecek stantlarını ziyaret etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri