Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 17 Ekim 2024 - 15:55 Yorum: 0

Jandarmadan kaçak parfüm operasyonu: 2 gözaltı

İstanbul’dan Aksaray’a kaçak parfüm sevkiyatı yapan kargo aracına operasyon düzenleyen jandarma, piyasa değeri 1 milyon 250 bin lira olan toplam 250 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirdi.Operasyon, Aksaray merkezde bir kargo aracına yö...

Jandarmadan kaçak parfüm operasyonu: 2 gözaltı

İstanbul’dan Aksaray’a kaçak parfüm sevkiyatı yapan kargo aracına operasyon düzenleyen jandarma, piyasa değeri 1 milyon 250 bin lira olan toplam 250 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirdi.
Operasyon, Aksaray merkezde bir kargo aracına yönelik gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul’dan Aksaray’a kaçak parfüm sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaşan İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde takip çalışması başlattı. İstanbul’dan Aksaray’a gelecek olan kargo aracının plakasını tespit eden jandarma ekipleri, kargonun M.E. isimli şahıs tarafından Aksaray’daki K.B. isimli şahsa gönderildiğini de belirledi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler beklenen kargo aracının şehir merkezine gelmesi üzerine operasyon için düğmeye bastı. Gerçekleştirilen operasyonda araç içerisinde yapılan aramada piyasa değeri 1 milyon 250 bin lira olan toplam 250 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirildi.
Ele geçirilen gümrük kaçağı parfümlere el konulurken biri İstanbul diğeri de Aksaray’da olmak üzere 2 şahıs gözaltına alındı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri