Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Sağlık 14 Mayıs 2024 - 10:09 Yorum: 0

Jandarmadan Hemşireler Günü jesti

Hemşireler Günü dolayısıyla, Erzincan İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Veysel Yanık ve beraberindeki heyet Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.Erzincan İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin ve Başhekim Prof. Dr. Uf...

Jandarmadan Hemşireler Günü jesti

Hemşireler Günü dolayısıyla, Erzincan İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Veysel Yanık ve beraberindeki heyet Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.
Erzincan İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin ve Başhekim Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız’ı ziyaret eden İl Jandarma Komutanı Yanık, günün anlamına binaen Sağlık Hizmetleri Müdürü Nurcan Keçeci’ye buket takdim ettiler.
Jandarma heyeti tarafından, Hemşireler Günü önemi anısına tüm hemşirelere gül hediye edildi.
İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin ve Erzincan İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Veysel Yanık’a teşekkürlerini ileten Başhekim Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız, “ İnsan sağlığını korumayı ve iyileştirmeyi kutsal bir görev edinerek kendini bu hizmete adamış sağlık ordumuzun vazgeçilmezleri olan hemşirelerimizi unutmayarak ziyaret eden herkese minnettarız” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri