Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Türkiye 09 Ekim 2024 - 08:37 Yorum: 0

İzmir’de bulunan geyikle ilgili Bakan Yumaklı’dan açıklama

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde yaralı halde bir fabrika bahçesine sığınan geyikle ilgili Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, hayvanın sağlık durumunun iyiye gittiğini açıkladı.2 gün önce Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan v...

İzmir’de bulunan geyikle ilgili Bakan Yumaklı’dan açıklama

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde yaralı halde bir fabrika bahçesine sığınan geyikle ilgili Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, hayvanın sağlık durumunun iyiye gittiğini açıkladı.
2 gün önce Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan ve yedek makine parçaları üreten bir fabrikaya, yaralı bir kızılgeyik sığındı. Bacağından yaralı olan ve yürüme zorluğu çeken geyik, fabrika işçileri tarafından yetkililere bildirildi. İhbar üzerine gelen belediye ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, geyiğin sol ön bacağının kırık olduğunu tespit etti. Uyuşturucu iğne yardımı ile uyutulan geyik, tedavi edilmek üzere barınağa götürüldü.

Bakan Yumaklı’dan açıklama
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından konu ile ilgili paylaşım yaptı. Bakan Yumaklı yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Durumu iyiye gidiyor. İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde yaralı ve yorgun halde bulunan kızılgeyik, milli parklar ekiplerimizce tedavi altına alındı. Bir süre daha misafirimiz olarak gözetim altında kaldıktan sonra doğal yaşam alanına kavuşacak."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri