Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Asayiş 10 Ekim 2024 - 11:08 Yorum: 0

İşten döndü, eşini ölü olarak buldu

Tekirdağ Kapaklı ilçesinde kalp rahatsızlığı bulunan 54 yaşındaki Mehmet Doğan, işten gelen eşi tarafından ölü olarak bulundu.Yaşanan olay, Kapaklı ilçesi Atatürk Mahallesi İstiklal Caddesinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edin...

İşten döndü, eşini ölü olarak buldu

Tekirdağ Kapaklı ilçesinde kalp rahatsızlığı bulunan 54 yaşındaki Mehmet Doğan, işten gelen eşi tarafından ölü olarak bulundu.
Yaşanan olay, Kapaklı ilçesi Atatürk Mahallesi İstiklal Caddesinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gececi olarak çalışan Mehmet Doğan’ın eşi, işten geldikten sonra 54 yaşındaki eşini kaldırmak istedi.

Hayatını kaybettiği belirlendi
Fakat Doğan’ın hareket etmediğini fark eden eşi, durumu 112 ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Mehmet Doğan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Otopsiye sevk edildi
Olay yeri inceleme ekipleri ve savcı tarafından dairede yapılan incelemelerin ardından Mehmet Doğan otopsiye sevk edildi. Uzun zamandır kalp rahatsızlığı bulunan Mehmet Doğan’ın, kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetmiş olabileceği düşünülüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri