Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 08 Haziran 2024 - 15:20 Yorum: 0

İstanbul’un yanı başında mor turizm başladı

İstanbul’un yanı başındaki Tekirdağ’da lavantaların çiçek açmasıyla tarlalar mor renge büründü. Mora bürünen tarlanın ilk misafirleri ise İstanbul’dan oldu.İstanbul’a yaklaşık 140 kilometre uzaklıkta bulunan Tekirdağ’da havaların ısınm...

İstanbul’un yanı başında mor turizm başladı

İstanbul’un yanı başındaki Tekirdağ’da lavantaların çiçek açmasıyla tarlalar mor renge büründü. Mora bürünen tarlanın ilk misafirleri ise İstanbul’dan oldu.
İstanbul’a yaklaşık 140 kilometre uzaklıkta bulunan Tekirdağ’da havaların ısınmaya başlamasıyla lavanta tarlaları mor renge büründü. İstanbul ve Tekirdağ başta olmak üzere çeşitli illerden gelen vatandaşlar, mor tonlarına bürünen tarlaları ziyaret etmeye başladı. Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde bulunan yaklaşık 7 dönümlük alanda ekili lavanta tarlası, ziyaretçilerini bekliyor.
İstanbul’dan gelen vatandaşlar, “İstanbul’dan geldik. Çok beğendik ve çok güzel hazırlamışlar. Lavantalar harika” dedi.
Tarlanın sahibi Hakan Turgut ise açıklamasında, “Birbirinden güzel dekorasyonlarımızla lavanta bahçemizde misafirlerimizi ağırlamaya başladık. İstanbul başta olmak üzere diğer illerimizden yoğun bir şekilde ziyaret alıyoruz. Herkesi birbirinden güzel fotoğraf çekilmeye davet ediyoruz” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri