İsrail’in Gazze Şeridi’nin güneyindeki Nasser Hastanesi’ne akşam saatlerinde düzenlediği saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 5’e yükseldi.
İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin güneyindeki Nasser Hastanesi’ne dün düzenlediği saldırıda bilanço arttı. Han Yunus kentinde bulunan hastanedeki saldırı sonucu hayatını kaybeden sivillerin sayısı 5’e yükseldi. Gazze Sağlık Bakanlığı, İsrail savaş uçaklarının hastanedeki cerrahi bölümünü hedef aldığını bildirdi.
Filistinli sağlık görevlileri, saldırının hedefinin bir Hamas yetkilisi olduğunu belirtirken, Hamas, siyasi bürosunun bir üyesi olan İsmail Barhoum’un yaşamını yitirdiğini açıkladı. İsrail ise saldırının kapsamlı istihbarat sonrası yapıldığını ve sahadaki zararı en aza indirmek için hassas mühimmat kullandıklarını savundu.
Sağlık yetkililerine göre, Pazar günü itibarıyla Refah ve Han Yunus’taki İsrail saldırılarında en az 45 Filistinli hayatını kaybetti.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.