Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Asayiş 11 Ekim 2024 - 16:26 Yorum: 0

Isparta’da 21 yıl 5 ay hapis cezasıyla aranan firari yakalandı

Isparta’da 14 ayrı dosyadan 21 yıl 5 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 33 bin 220 TL adli para cezası ile aranan şahıs otogarda yakalandı.Isparta’ya giriş yapan bir otobüste aranan şahıs olduğunun belirlenmesi üzerine Isparta İl Em...

Isparta’da 21 yıl 5 ay hapis cezasıyla aranan firari yakalandı

Isparta’da 14 ayrı dosyadan 21 yıl 5 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 33 bin 220 TL adli para cezası ile aranan şahıs otogarda yakalandı.
Isparta’ya giriş yapan bir otobüste aranan şahıs olduğunun belirlenmesi üzerine Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ortak çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda; M.A. isimli kişi otogarda yakalandı. Ekiplerce yapılan kontrollerde ’Cumhurbaşkanına hakaret’, ’basit yaralama’ ve ’nitelikli dolandırıcılık’ suçları olmak üzere toplam 14 ayrı dosyadan 21 yıl 5 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 33 bin 220 TL adli para cezası ile arandığı tespit edilen şahıs, işlemleri sonrasında cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri