malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 11 Kasım 2023 - 17:55 Yorum: 0

İskilip’te fidan dikim etkinliği düzenlendi

Milli Ağaçlandırma Günü etkinleri çerçevesinde İskilip ilçesinde fidan dikildi.“Geleceğe Nefes Cumhuriyete Nefes” sloganıyla düzenlenen etkinlikte İskilip Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Gençlik Merkezi’nde düzenlenen fidan dikim et...

İskilip’te fidan dikim etkinliği düzenlendi

Milli Ağaçlandırma Günü etkinleri çerçevesinde İskilip ilçesinde fidan dikildi.
“Geleceğe Nefes Cumhuriyete Nefes” sloganıyla düzenlenen etkinlikte İskilip Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Gençlik Merkezi’nde düzenlenen fidan dikim etkinliğine; Kaymakam. Ramazan Polat, Belediye Başkan Vekili Hatun Çam, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mehmet Aktaş, daire amirleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
Ormanların bir ülkenin akciğerleri ve en büyük zenginlik kaynağı olduğunu dile getiren Kaymakam Polat, “Ormanlarımızın korunması ülkemizin geleceği açısından büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle dünyamızı daha yaşanabilir kılmak ve gelecek nesillere temiz, sağlıklı bir dünya bırakabilmek için ormanlarımızı korumalı, yeni yeni yeşil alanlar oluşturmalı, ağacın ve ormanların öneminin bilincinde olmalıyız” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri