Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 10 Ocak 2024 - 16:38 Yorum: 0

Irina Shayk ve Thierry Henry, lüks saat ve mücevher fuarına katılacak

Doha Mücevher ve Saat Fuarı (DJWE), 5-11 Şubat tarihlerinde kapılarını açıyor. Lüks saatleri, mücevherleri, elmasları ve altınları barındıran fuar, 175’ten fazla ülkeden ziyaretçiye ev sahipliği yapacak. Ayrıca etkinlik için ünlü model Irin...

Irina Shayk ve Thierry Henry, lüks saat ve mücevher fuarına katılacak

Doha Mücevher ve Saat Fuarı (DJWE), 5-11 Şubat tarihlerinde kapılarını açıyor. Lüks saatleri, mücevherleri, elmasları ve altınları barındıran fuar, 175’ten fazla ülkeden ziyaretçiye ev sahipliği yapacak. Ayrıca etkinlik için ünlü model Irina Shayk’ın yanı sıra futbol efsanalerinden Thierry Henry’nin rol aldığı "Mücevher Uzmanları" kampanyası yayınlandı.
Doha Mücevher ve Saat Fuarı (DJWE), 5 - 11 Şubat tarihlerinde kapılarını açıyor. Lüks saatleri, mücevherleri, elmasları, altınları ve gümüşleri bünyesinde barındıran fuar, 175’ten fazla ülkeden ziyaretçiye ev sahipliği yapacak. Visit Qatar, etkinlik için süper model Irina Shayk’ın yanı sıra eski Fransız futbolcu Thierry Henry’nin rol aldığı "Mücevher Uzmanları" kampanyasını yayınladı. Luca Caon’un yönettiği kampanya filmini moda fotoğrafçısı Rowan Papier’in gerçekleştirdiği fotoğraf çekimi tamamlıyor.
Katar Turizm’de Pazarlama Planlama Başkanı olan Hessa Al-Thani, "Bu yılın etkinliğiyle birlikte, DJWE’nin başlangıcından itibaren geçen inanılmaz 20 yılı kutluyor olacağız. Bu etkinlik dünyanın en özel mücevher ve saatlerinin olağanüstü bir sergisi haline geldi" dedi.
Eski futbolcu Thierry Henry ise "Kariyerim boyunca hep tasarım ve lüks açısından en iyi olanı takdir ettim. Tüm fuarı ve sergilenen her şeyi deneyimlemek için çok heyecanlıyım. Ayrıca Katar’ın kültürel açıdan öne çıkan diğer yönlerini de deneyimlemek için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.
Irina Shayk, "2024 Doha Mücevher ve Saat Fuarı aracılığıyla Visit Qatar ile olan ortaklığımı sürdürdüğüm için mutluyum. Lüks ürünlerde en iyisini öne çıkarmaya olan bağlılıkları gerçek bir keşif hissi oluşturuyor" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri