Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Siyaset 14 Mayıs 2024 - 19:46 Yorum: 0

İngiltere, İsrail’e silah ihracatını devam edecek

İngiltere Başbakan Yardımcısı Oliver Dowden, İsrail’e silah ihracatını devam edeceklerini açıkladı.İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 221 gündür devam ederken, İngiltere, İsrail’e silah ihracatını devam edeceğini açıkladı. İ...

İngiltere, İsrail’e silah ihracatını devam edecek

İngiltere Başbakan Yardımcısı Oliver Dowden, İsrail’e silah ihracatını devam edeceklerini açıkladı.
İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 221 gündür devam ederken, İngiltere, İsrail’e silah ihracatını devam edeceğini açıkladı. İngiltere Başbakan Yardımcısı Oliver Dowden, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da İngiltere-Suudi Arabistan Ticaret Konferansı’nda yaptığı açıklamada, İngiltere’nin İsrail’e silah ihracatını onaylamaya devam edeceğini ve Refah’taki geniş çaplı bir İsrail operasyonunun da buna engel olmayacağını ifade etti. Dowden, "Silah ihracatı kontrolleri için yaptığımız değerlendirme dünyadaki en titiz değerlendirmelerden biridir. Hiçbir eylem kırmızı çizgiyi temsil etmez. Dışişleri Bakanı’nın da birkaç gün önce ifade ettiği gibi, bu silah ihracatını sürdürme konusunda kendimize güveniyoruz. Refah’la ilgili olarak, yardımın içeri girmesi ve sivil kayıpları en aza indirgemek için herhangi bir saldırının uygun şekilde yürütülmesi konusundaki endişelerimiz hakkında İsraillilerle temas halinde olmaya devam ediyoruz” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri