Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 02 Haziran 2024 - 21:24 Yorum: 0

Ilıcaspor ligi 2. bitirdi

1. Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden Ilıcaspor, Çeşme’de konuk ettiği Narlıderespor’u 1-0 mağlup ederek, ligi ikinci sırada tamamladı.Çeşme Belediyespor ve Alaçatıspor’un ardından Çeşme’nin 3. takımı olarak iki yıldır 1. Amatör Küme’...

Ilıcaspor ligi 2. bitirdi

1. Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden Ilıcaspor, Çeşme’de konuk ettiği Narlıderespor’u 1-0 mağlup ederek, ligi ikinci sırada tamamladı.
Çeşme Belediyespor ve Alaçatıspor’un ardından Çeşme’nin 3. takımı olarak iki yıldır 1. Amatör Küme’de mücadele eden Ilıcaspor, 9. Grup’ta ligi 28 puanla lider tamamlayan Eski İzmir Gençlik’in ardından 27 puanla lig ikincisi oldu.
Ilıcaspor, ligin son maçında, Çeşme Şehir Stadı’nda Narlıderespor ile karşılaştı. Maçın ilk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlanırken, Ilıcaspor, maçın ikinci yarısının 80. dakikasında Cemal’in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Maçın kalan dakikalarında her iki takım da gol bulamayınca maçın galibi Ilıcaspor oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri