Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 09 Temmuz 2024 - 16:13 Yorum: 0

Ilıca İdmanocağı Belediyespor yeni sezona iddialı girecek

Süper Amatör Küme’de mücadele eden Ilıca İdmanocağı Belediyespor, yeni sezona iddialı başlayacak.Kulüp Başkanı Ensar Bulutlar ve Teknik Direktör Yunus Aydın, Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar’ı ziyaret etti. Başkan Akpunar’la b...

Ilıca İdmanocağı Belediyespor yeni sezona iddialı girecek

Süper Amatör Küme’de mücadele eden Ilıca İdmanocağı Belediyespor, yeni sezona iddialı başlayacak.
Kulüp Başkanı Ensar Bulutlar ve Teknik Direktör Yunus Aydın, Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar’ı ziyaret etti. Başkan Akpunar’la bir araya gelen Kulüp Başkanı Ensar Bulutlar ve tecrübeli teknik adam Yunus Aydın, yeni sezon için şampiyonluk iddiasını dile getirmekle kalmadı, aynı zamanda Başkan Akpunar’a forma hediye etti.
Ilıca İdmanocağı Belediyespor’da yeni sezon için iddialı bir kadro kurmayı planladıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Ensar Bulutlar, Başkan Akpunar’ı ziyaretinde, kulübün genel durumu hakkında bilgiler aktardı.
Bulutlar, “Yeni sezonda Ilıca’mızı ve Aziziye’mizi Süper Amatör Küme’de temsil etmekten mutluluk duyacağız” dedi.
Ziyaretin sonunda Başkan Akpunar’a forma hediye eden Bulutlar ve Aydın, “Yeni sezonda çıkacağımız her maç, yine eşsiz mücadelelere ve seyir zevki yüksek bir futbola tanıklık edecek. Kulübümüze verdiği desteklerden dolayı Aziziye Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri