malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 09 Ocak 2024 - 17:37 Yorum: 0

Iğdır’da arazi denetimleri devam ediyor

Iğdır Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri şehrin farklı bölgelerinde kaçak avlanmanın önüne geçmek için av koruma denetimlerine aralıksız devam ediyor.Iğdır Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri kaçak av...

Iğdır’da arazi denetimleri devam ediyor

Iğdır Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri şehrin farklı bölgelerinde kaçak avlanmanın önüne geçmek için av koruma denetimlerine aralıksız devam ediyor.
Iğdır Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri kaçak avcılara karşı arazi denetimlerine aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede ekipler hem kaçak avlanmaya karşı çıkıyor hem de avlanmanın yasak olduğu bölgelerde avlanmaya izin vermiyor. Ayrıca avcılık faaliyetlerini yasal olarak sürdüren avcıların avlanmalarının yasalara ve mevzuata uygun olup olmadığını da denetleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Nöbetçi Eczaneler NÖBETÇİ ECZANELER
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri