Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Asayiş 06 Eylül 2024 - 18:56 Yorum: 0

İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Erzurum Havaalanımıza saat 21.00’a kadar acil durum nedeniyle iniş ve kalkışlara izin verilmemektedir”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bomba ihbarı üzerine Erzurum’a acil iniş yapan Vistara Havayolları’na ait yolcu uçağı nedeniyle, Erzurum Havaalanında saat 21.00’a kadar iniş ve kalkışlara izin verilmeyeceğini açıkladı.İçişleri Bakanı Ye...

İçişleri Bakanı Yerlikaya: 'Erzurum Havaalanımıza saat 21.00’a kadar acil durum nedeniyle iniş ve kalkışlara izin verilmemektedir”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bomba ihbarı üzerine Erzurum’a acil iniş yapan Vistara Havayolları’na ait yolcu uçağı nedeniyle, Erzurum Havaalanında saat 21.00’a kadar iniş ve kalkışlara izin verilmeyeceğini açıkladı.
İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal paylaşım sitesi X hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün, Vistara Havayolları’na ait VTI027 sefer sayılı Mumbai-Frankfurt uçuşunu yapan yolcu uçağının tuvaletinde ’Uçakta bomba olduğu’ yazılı bir kağıt bulunmuş ve bu ihbar üzerine uçak 16.30 sıralarında Erzurum Havalimanımıza acil iniş yapmıştır. 234 yolcu ve 13 mürettebat sorunsuz bir şekilde uçaktan indirilmiştir. 2 bomba imha uzmanı ve 1 arama köpeği ile uçak içerisinde arama işlemleri devam etmektedir. Havaalanında AFAD, itfaiye, sağlık, emniyet, UMKE ve DHMİ ekipleri tarafından gerekli tedbirler alınmıştır. Erzurum Havaalanımıza saat 21.00’a kadar acil durum nedeniyle iniş ve kalkışlara izin verilmemektedir” ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri