Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Siyaset 16 Haziran 2024 - 07:28 Yorum: 0

İçişleri Bakanı Yerlikaya bayram namazını Konya’da kıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı namazını memleketi Konya’da kıldı. Bakan Yerlikaya, "Hemşehrilerimizin, aziz milletimizin her bir ferdinin Gazze’de, Filistin’de mazlum kardeşlerimizin, şehitlerimizin, gazilerimizin Kurban Bayr...

İçişleri Bakanı Yerlikaya bayram namazını Konya’da kıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı namazını memleketi Konya’da kıldı. Bakan Yerlikaya, "Hemşehrilerimizin, aziz milletimizin her bir ferdinin Gazze’de, Filistin’de mazlum kardeşlerimizin, şehitlerimizin, gazilerimizin Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum. Zulüm altında inleyen Gazzeli, Filistinli kardeşlerimizin bu bayram günü vesilesiyle duaların kabul olduğu bu mübarek vakitlerde onların feraha, kurtuluşa ermesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.
İçişleri Bakanı Yerlikaya, bayram namazını Kapu Camii’nde kıldı. Bakan Yerlikaya, cami içerisinde vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra Konya Valisi Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, milletvekilleri, belediye başkanları ile birlikte camiden çıktı. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Yerlikaya, herkesin Kurban Bayramı’nı tebrik etti. Yerlikaya, “Öncelikle şükrediyoruz, Cenab-ı Allah bizleri sağlıkla, huzurla Kurban Bayramı gününe kavuşturdu. Memleketim Konya’dayım hemşehrilerimizin, aziz milletimizin her bir ferdinin Gazze’de, Filistin’de mazlum kardeşlerimizin, şehitlerimizin, gazilerimizin Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum. Kurban Bayramları mübarek olsun. Bayramlar paylaşmanın, dayanışmanın, kardeşliğin yoğunlaştığı günlerdir. Birlik, beraberlik kardeşliğin en güzel tezahür ettiği günlerdir. Artık birbirimizi gerçek anlamda sevmenin ne olduğunu göstereceğimiz günlerdir diye düşünüyorum. Küslüklerden ayrılıp kucaklaşmanın, sevginin gerçek anlamda tecelli ettiği günlerdir. Ben özellikle mazlum coğrafyalarda zulüm altında inim inim inleyen Gazzeli, Filistinli kardeşlerimizin bu bayram günü vesilesiyle duaların kabul olduğu bu mübarek vakitlerde onların feraha, kurtuluşa ermesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Tüm kardeşlerimin bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri