Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Türkiye 08 Ekim 2024 - 15:56 Yorum: 0

İçerenköy Muhtarlığı yeni binasına kavuşuyor

İlçedeki muhtarlıkların daha kaliteli şartlarda hizmet verebilmeleri için, muhtarlık binalarını yenileme çalışmalarını sürdüren Ataşehir Belediyesi, İçerenköy Muhtarlığı için yeni bir bina yaptı. Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel,...

İçerenköy Muhtarlığı yeni binasına kavuşuyor

İlçedeki muhtarlıkların daha kaliteli şartlarda hizmet verebilmeleri için, muhtarlık binalarını yenileme çalışmalarını sürdüren Ataşehir Belediyesi, İçerenköy Muhtarlığı için yeni bir bina yaptı. Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, İçerenköy Muhtarlığı’nın eski yerine ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Bölgesel İstihdam Ofisi kurulacağını belirtti.

İlçedeki mahalle muhtarlıklarını destekleyerek onlara görev yapabilecekleri yer tahsislerinde bulunan Ataşehir Belediyesi, Neşet Ertaş Kültür Evi’nde yer alan İçerenköy Muhtarlığı için yeni bir yer sağladı. Türkiye’nin en büyük mahalleleri arasında ilk sıralarda bulunan İçerenköy’ün muhtarlığı, şu an bulunduğu alanın karşı caddesindeki, yaklaşık 25 metre uzaklıktaki yeni yerine taşınacak.

Ataşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yapım çalışmaları kapsamında; kaba inşaatı, iç tesisatı ve dış cephe işlemleri tamamlanan yeni muhtarlık binası, Kasım ayı içerisinde hizmet vermeye başlayacak. 75 metrekarelik yapı içerisinde; muhtar odası, sekretarya, depo, mutfak ve lavabo bölümleri bulunuyor. Dezavantajlı yurttaşlar da unutulmayarak muhtarlık binası girişine engelli rampası yapıldı. İçerenköy Muhtarlığı’nın eski yerine ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Bölgesel İstihdam Ofisi kurulacak.

İçerenköy Muhtarlığı’nın görev yapacağı yeni yerine taşınırken, vatandaşların alışkın olduğu bölgeye yakın olmasına özen gösterdiklerini belirten Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, Neşet Ertaş Kültür Evi’nde hizmet vermeye başlayacak Bölgesel İstihdam Ofisi’nin de Anadolu Yakasındaki en büyük Bölgesel İstihdam Ofisi olacağını ve binlerce Ataşehirliye iş imkanı sağlayacağını söyledi.

İçerenköy Muhtarlığı yeni binasına kavuşuyor
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri