Sahil Park
malatya-belediye
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 18 Mart 2025 - 11:17 Yorum: 0

Huzurevi sakinleri Spor Festivali’nde gençlere taş çıkartmaya hazırlanıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinlerinden oluşan Bocce ve Dart takımı, 2 Nisan’da başlayacak olan ‘Bursa Uluslararası Spor Festivali’ne katılarak hünerlerini sergilemeye hazırlanıyor. En genci 61, en yaşlısı 89 yaşında olan huzurev...

Huzurevi sakinleri Spor Festivali’nde gençlere taş çıkartmaya hazırlanıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinlerinden oluşan Bocce ve Dart takımı, 2 Nisan’da başlayacak olan ‘Bursa Uluslararası Spor Festivali’ne katılarak hünerlerini sergilemeye hazırlanıyor. En genci 61, en yaşlısı 89 yaşında olan huzurevi sakinleri, haftanın 3 günü antrenman yaparak turnuvanın en iddialı takımı olduklarını dile getiriyor.
Bursa Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bursa Kent Konseyi ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü iş birliğinde bu yıl ilki yapılacak olan ‘Bursa Uluslararası Spor Festivali’, 2 Nisan-19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek. Her yaşa hitap edecek şekilde düzenlenecek olan festival, 17 ilçenin tamamında 17 farklı spor branşında yapılacak. Festival kapsamında futboldan basketbola, geleneksel okçuluktan satranca, darttan voleybola kadar pek çok branşta müsabakalar ve turnuvalar düzenlenecek. Okullar ve üniversitelerin yanı sıra bireysel katılıma da açık olan festivale, 20 Mart Perşembe gününe kadar başvuru yapılabilecek.
Huzurevi sakinleri herkese örnek oluyor
Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinlerinden oluşan Bocce ve Dart takımı da festivalde yerini alacak. 86, 87, 88 ve 89 yaşında huzurevi sakinlerinin de yer aldığı 16 kişilik Bocce ve Dart takımı, Büyükşehir Belediyesi Kaplıkaya Huzurevi’nde haftanın üç günü antrenman yapıyor. Bocce Antrenörü Tayibe Uzer ve Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Bursa İl Temsilcisi Nihat Demir’in koordinatörlüğünde çalışan huzurevi sakinleri, spora olan tutkularıyla herkese örnek oluyor. Bursa Uluslararası Spor Festivali’ne katılarak performanslarıyla gençlere taş çıkartmaya hazırlanan huzurevi sakinleri, şampiyonluk hedefliyor.

Huzurevi sakinleri Spor Festivali’nde gençlere taş çıkartmaya hazırlanıyorHuzurevi sakinleri Spor Festivali’nde gençlere taş çıkartmaya hazırlanıyor
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber