Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yerel 09 Ekim 2024 - 09:08 Yorum: 0

Hurda yığını içerisindeki Türk bayrağını elleriyle çıkararak iş makinesine astı

Hatay’ın Payas ilçesinde geri dönüşüm fabrikasında çalışan Emir Kurt isimli gencin hurda yığını içerisindeki Türk bayrağını yığının içinden çıkardığı anlar gururlandırdı.Payas ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde abisiyle birlikte ger...

Hurda yığını içerisindeki Türk bayrağını elleriyle çıkararak iş makinesine astı

Hatay’ın Payas ilçesinde geri dönüşüm fabrikasında çalışan Emir Kurt isimli gencin hurda yığını içerisindeki Türk bayrağını yığının içinden çıkardığı anlar gururlandırdı.
Payas ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde abisiyle birlikte geri dönüşüm fabrikasında çalışan Emir Kurt, hurda yığınlarının arasında Türk bayrağı olduğunu fark etti. Hurda yığınının tepesine kadar çıkan işletme personeli Emir Kurt, ay yıldızlı bayrağı hurdaların arasından aldı. Genç adamın bu anlarıysa cep telefonu kamerasıyla an be an görüntülendi. Sosyal medyada paylaşılan gencin Türk bayrağı hassasiyeti ilgi odağı oldu. Hurda yığınlarının arasından çıkarılan ay yıldızlı bayrak, iş makinesinin bomuna bağlanarak yeniden dalgalandırıldı.

“Kendini Türk hisseden herkesin yapması gereken bir şey aslında nerede ne koşullarda yaşadığının bir önemi yok”
Çok duygulandığını dile getiren 21 yaşındaki Emir Kurt, hiç düşünmeden hurdaların üzerine çıktığını belirterek, “Halil Can Kurt abim ile birlikte çalıştığım firmada öğle arasına çıkacaktık, bayrağımızı hurdaların arasında gördü ve onu oradan al gel dedi. Bende indim biraz zorlandım çıkarken ama yaralanma riskim olmasına rağmen buna değdi. Bayrağımız oradan aldım. Göklerde sallandırdım. Kendini Türk hisseden herkesin yapması gereken bir şey aslında yani nerede ne koşullarda yaşadığının bir önemi yok. Ben Türk’üm diyen herkesin bunu yapması gerekiyor. Bu bayrak altında yaşadığımız sürece kim olduğumuzun bir önemi yok başlıca vazifemiz, Bayrağımızı başımızın üzerinde tutmaktır. Ben de o an yapmam gerektiğini hissettim. Hiç düşünmeden hurda yığınların üzerine çıktım bayrağı aldım aşağı indim. Herkes gibi bende duygulandım Bayrağımız iş makinemizin önünde hemen başımızın üzerinde şu an asılı bir şekilde duruyor, temizledik bir güzel oraya astık" ifadelerini kullandı.

Hurda yığını içerisindeki Türk bayrağını elleriyle çıkararak iş makinesine astıHurda yığını içerisindeki Türk bayrağını elleriyle çıkararak iş makinesine astı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri