Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 28 Ağustos 2024 - 14:57 Yorum: 0

Hollanda’daki Eindhoven Havalimanı’nda hava trafiği durduruldu

Hollanda’nın en büyük ikinci havalimanı Eindhoven Havalimanı’nda, bilgisayar sistemlerindeki arıza nedeniyle hava trafiği durduruldu.Hollanda’da Savunma Bakanlığı’na bağlı bilgisayar sistemlerinde yaşanan arıza nedeniyle hizmetlerde ak...

Hollanda’daki Eindhoven Havalimanı’nda hava trafiği durduruldu

Hollanda’nın en büyük ikinci havalimanı Eindhoven Havalimanı’nda, bilgisayar sistemlerindeki arıza nedeniyle hava trafiği durduruldu.
Hollanda’da Savunma Bakanlığı’na bağlı bilgisayar sistemlerinde yaşanan arıza nedeniyle hizmetlerde aksaklık yaşandığı belirtildi. Yaşanan arızanın nedeni henüz bilinmezken ülkenin ikinci büyük havalimanı olan Eindhoven Havalimanı’nda hava trafiği durduruldu. Havalimanı tarafından yapılan açıklamada, yerel saatle 17.00’ye kadar tüm uçuşların durdurulduğu ve şu ana kadar en az 14 uçuşun iptal edildiği belirtildi. Bir uçuşun Amsterdam’daki Schiphol Havalimanı’na yönlendirildiği ifade edilen açıklamada en az 3 uçuşun Eindhoven’a yaklaşık 90 kilometre uzaklıktaki Almanya’nın Weeze Havalimanı’na başka bir uçuşun ise Belçika’daki Brüksel Havalimanı’na yönlendirildiği kaydedildi.
Ülkenin acil durum hizmetleri de çağrı hatlarının çalıştığını ancak alarm ve iletişim sistemlerinde kesinti yaşandığını duyurdu. Sahil Güvenlik birimi, iletişim ağında benzer bir arıza yaşandığını açıkladı.
Hollanda Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, bakanlığın bilişim ağına bağlı tüm hizmetlerin arızadan etkilenebileceği aktarıldı.
Siber saldırı ihtimaline ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri