Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 11 Haziran 2024 - 13:04 Yorum: 0

Heyelan bölgesinde inceleme yapıldı

Düzce’nin Cumayeri ilçesine bağlı Dokuzdeğirmen köyünde meydana gelen heyelan bölgesinde inceleme yapıldı.Cumayeri’ne bağlı Dokuzdeğirmen köyünde geçtiğimiz günlerde heyelan meydana geldi. Dokuzdeğirmen Köyü İlkokulu’na yakın bir bölge...

Heyelan bölgesinde inceleme yapıldı

Düzce’nin Cumayeri ilçesine bağlı Dokuzdeğirmen köyünde meydana gelen heyelan bölgesinde inceleme yapıldı.
Cumayeri’ne bağlı Dokuzdeğirmen köyünde geçtiğimiz günlerde heyelan meydana geldi. Dokuzdeğirmen Köyü İlkokulu’na yakın bir bölgede heyelan meydana geldi. Bölgede ki heyelanın oluşturduğu zararları tespit etmek için Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Cumayeri Kaymakamı Taha Furkan Sönmezel, İl Genel Meclisi Başkanı Fazlı Koç ve Meclis Üyeleri gitti. Bölgede yapılan incelemelerde heyelanın oluşturduğu zararlar tespit edilirken, saha da çalışmaların başlayarak heyelanın oluşturduğu zarar giderilmesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri