Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 15 Ekim 2024 - 12:06 Yorum: 0

Helikopter ambulans 22 günlük bebek için havalandı

Tokat’ta doğuştan kalp hastası olan 22 günlük bebek, ambulans helikopter ile Ankara’ya sevk edildi.Tokat İl Sağlık Müdürlüğü İl Ambulans Servisi Başhekimliği tarafından, doğuştan kardiyak defektleri ve pulmoner hipertansiyon tanıları o...

Helikopter ambulans 22 günlük bebek için havalandı

Tokat’ta doğuştan kalp hastası olan 22 günlük bebek, ambulans helikopter ile Ankara’ya sevk edildi.
Tokat İl Sağlık Müdürlüğü İl Ambulans Servisi Başhekimliği tarafından, doğuştan kardiyak defektleri ve pulmoner hipertansiyon tanıları olan 22 günlük bir bebek, ileri tedavi ve müdahale ihtiyacı sebebiyle Hacettepe Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Çocuk Kardiyoloji ve Çocuk Kalp Damar Cerrahisi birimlerinde tedavi görmesi gereken bebek, helikopter ambulans ile güvenli şekilde nakledildi.

Helikopter ambulans 22 günlük bebek için havalandı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri