Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 15 Nisan 2025 - 14:18 Yorum: 0

Havza OSB yatırımlarla büyüyor: Bin 345 kişilik yeni istihdam

Samsun Valiliği, Havza Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yapılan yatırımlarla bölgenin üretim ve istihdam kapasitesinin her geçen gün arttığını duyurdu. 2025 yılının ilk 3 ayında yapılan ön tahsislerle birlikte bin 345 kişilik yeni istihdam...

Havza OSB yatırımlarla büyüyor: Bin 345 kişilik yeni istihdam

Samsun Valiliği, Havza Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yapılan yatırımlarla bölgenin üretim ve istihdam kapasitesinin her geçen gün arttığını duyurdu. 2025 yılının ilk 3 ayında yapılan ön tahsislerle birlikte bin 345 kişilik yeni istihdam sağlanması hedefleniyor.
Samsun Valiliği’nden yapılan açıklamada, ‘alan olarak Karadeniz Bölgesi’nin en büyük organize sanayi bölgesi’ olma niteliğini taşıyan Havza OSB’de, hâlihazırda faaliyet gösteren 17 firmanın toplam 214 bin metrekareden fazla alanda bin 80 kişiye istihdam sağladığı belirtildi.
2025 yılının ilk üç ayında Havza OSB’de toplam 830 bin 300 metrekarelik alan için 15 firmaya ön tahsis yapıldı. Bu firmaların hayata geçireceği yatırımlarla birlikte bölgeye bin 345 kişilik yeni istihdam sağlanması hedefleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Şenay Korkmaz
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber