malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 02 Mart 2024 - 17:44 Yorum: 0

Hava sıcaklıkları yükseliyor, kuraklık riski artıyor

İklim değişiklinin en çok etkilediği illerden biri olan Kırıkkale’de kuraklık tehlikesi her geçen gün artıyor.Kırıkkale’de yükselen hava sıcaklıklarının 20 dereceye kadar çıkmasıyla birlikte kuraklık tehdidi de her geçen gün ağırlaşıyo...

Hava sıcaklıkları yükseliyor, kuraklık riski artıyor

İklim değişiklinin en çok etkilediği illerden biri olan Kırıkkale’de kuraklık tehlikesi her geçen gün artıyor.
Kırıkkale’de yükselen hava sıcaklıklarının 20 dereceye kadar çıkmasıyla birlikte kuraklık tehdidi de her geçen gün ağırlaşıyor. En son Ocak ayının son haftasında yağan kar, Şubat ayında görülmedi. Vatandaşlar, Mart ayının ilk günlerinde yaz mevsimini aratmayan güzel havanın keyfini çıkardı.
Şehre bu sene kar yağmadığını ifade eden Talat Akbulut, havaların sıcak geçtiğini ve bir ay içerisinde de yağışların olmazsa gıda ürünlerinde pahalılık yaşanabileceğini aktardı.
Güzel havayı torunuyla birlikte parkta değerlendirdiğini anlatan Hikmet Pehlivanlı, havanın güzel etrafında cıvıl cıvıl olduğunu belirtti.
Beren Bayrakçı ise güzel havada arkadaşlarıyla birlikte dışarı oyun oynayabildiğini fakat kar yağmadığı içinde üzgün olduğunu söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri