Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 15 Ekim 2024 - 18:35 Yorum: 0

Hava sıcaklığı perşembe gününden itibaren hissedilir derecede azalacak

Eskişehir’de hava sıcaklığının 6 ile 10 derece düşmesi ve 0 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre, 17 Ekim 2024 Perşembe gününden itibaren hava sıcaklıklarının hissedilir dere...

Hava sıcaklığı perşembe gününden itibaren hissedilir derecede azalacak

Eskişehir’de hava sıcaklığının 6 ile 10 derece düşmesi ve 0 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre, 17 Ekim 2024 Perşembe gününden itibaren hava sıcaklıklarının hissedilir derecede (6 ila 10 derece) azalacağı ve mevsim normallerinin altına ineceği tahmin ediliyor. Soğuk havanın kuvvetli kuzeyli rüzgârlarla birlikte, gelecek hafta başına kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor. Yayınlanan raporda ayrıca, tarımsal faaliyetler bakımından zirai don riskine karşı meteorolojik değerlendirme ve erken uyarıların takip edilmesinin önem arz ettiği belirtildi.

Öte yandan, Eskişehir’de hava sıcaklığının 0 dereceye kadar düşmesi ve en yüksek 13 derece olacağı tahmin edilirken, soğuk havanın 21 Ekim’e kadar etkisini sürdüreceği değerlendiriliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri