Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
04:52 Pendik’te iki katlı ev alev alev yandı03:36 Adana’da mobilya imalathanesi alevlere teslim oldu03:07 Pompalı tüfekli saldırganların evinden uyuşturucu ve silah çıktı02:44 Eski İsrail Ulusal Güvenlik Konseyi Başkanı Eiland’tan savaş eleştirisi02:20 Jandarmayı görünce araçtan atladı, terör örgütü üyesi olduğu ortaya çıktı02:13 Fatih’te trajik olay: Karısı intihar etti, kendisi de intihara kalkıştı01:38 Muş’ta seyir halindeki otomobil yanarak kullanılamaz hale geldi01:26 İstanbul’da motosiklet sürücülerine yönelik denetim yapıldı01:10 Hizbullah’tan İsrail’in askeri istihbarat birimine füze saldırısı00:57 Yaralanan sürücüyü bıraktılar motosikleti kaçırdılar00:53 İkna çabası bir saat sürdü: İntihar etmek isteyen şahsı Emniyet Müdür Yardı...00:49 HAK-İŞ’ten Filistin dayanışması00:45 Otomobille çarpışarak motosikletten savrulan kasksız sürücü yaralandı00:38 Germencik’te minibüs ile çekici çarpıştı: 3 yaralı00:25 Bursa’da kaçak göçmenlere yer temin eden 2 şüpheli yakalandı00:23 Çanakkale Boğazı’ndan geçen kuru yük gemisi makine arızası yaptı00:21 Siverek’te yolun karşına geçen kadına çarparak ölümüne neden olan sürücü ka...00:08 A Milli Takım’da Ferdi Kadıoğlu’nun doğum günü kutlandı00:07 Samsun’da 2 bin 576 adet uyuşturucu hapla yakalanan kadın gözaltına alındı23:56 Ümit Milli Takımı, Letonya maçı hazırlıklarına başladı
Sahil Park
Spor 20 Ağustos 2024 - 17:55 Yorum: 0

Hasan Arat: “Oyuncular gitmek istemiyorlar, ’Çok iyi para alıyoruz ve kalalım’ diyorlar”

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, kadroda düşünmedikleri oyuncularla ilgili çalışmalarına devam ettiklerini söyleyerek, “Gitmek istemiyorlar, ’Çok iyi para alıyoruz ve kalalım’ diyorlar” dedi.Beşiktaş, sponsorluk anlaşması dahilinde Tüpraş...

Hasan Arat: “Oyuncular gitmek istemiyorlar, ’Çok iyi para alıyoruz ve kalalım’ diyorlar”

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, kadroda düşünmedikleri oyuncularla ilgili çalışmalarına devam ettiklerini söyleyerek, “Gitmek istemiyorlar, ’Çok iyi para alıyoruz ve kalalım’ diyorlar” dedi.
Beşiktaş, sponsorluk anlaşması dahilinde Tüpraş Stadyumu’nda basın toplantısı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen basın toplantısında gündeme dair soruları da yanıtlayan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, kontratlı futbolcu fazlalığının sadece Beşiktaş’ın değil, Türkiye birçok kulübün böyle sorunlar yaşadığı söyledi. Çok fazla kontratlı oyuncuları olduğunu söyleyerek sözlerine devam eden Hasan Arat, “Çok ağır şartlar var. Bunu büyük bir hassasiyetle götürmeye çalışıyoruz. Amir’in Rize’ye gidişiyle Ndour’un gelişi arasında saat farkına bakın. O derece hassas çalışıyoruz. Çok çetin pazarlıklar içindeyiz. Oyuncular gitmek istemiyorlar. ’Çok iyi para alıyoruz ve kalalım’ diyorlar. Kararlıyız ama bunu taraftara aksettirmek istemiyoruz. Birinci önceliğimiz Beşiktaşlı çocukların mutluluğu. Onlar mutlu olursa hepimiz mutlu oluruz. Şu an Beşiktaşlı çocuklar mutlu. Artık Immobile, Rafa Silva, Paulista ve Semih diyorlar. Beşiktaş, kendi yıldızlarını oluşturdu. Hocamızla birlikte bir hibrit takım oluşturdu. İnşallah bu zor geçecek sezonda uzun bir maratonda sakin olmalıyız. Dikkatli olmalıyız. Transfer toparlaması ve finali yakındır. Beşiktaş camiası huzurlu olsun. Eksiklerimizi biliyoruz. Derin bir kadro var. İnşallah Beşiktaş çocukları sevindirecek” ifadelerini kullandı.

“Beşiktaş şu ana kadar 22 oyuncuyu yolladı ve hala bitmedi”
Transfer limitinde ucu ucuna gidildiğini ve sürecin satranç oyunu şeklinde devam ettiğini aktaran Başkan Arat, “Gitme hamlesi gerçekleştiğinde geliş ancak oluyor. Zaman zaman Demir Ege ve Tayyip gibi Türk oyuncuların transferde adı geçiyor. Hocamız Demir Ege’den çok memnun. Tayyip Talha uzun bir sakatlık süreci yaşadı ve toparlanacak. Yabancı oyunculardan göndermeyi planlıyoruz. Beşiktaş şu ana kadar 22 oyuncuyu yolladı ve hala bitmedi. Bu zorluğu yaşıyoruz. Ancak bu takımın performansını hiç etkilemiyor. Ndour’a 6 aydan beri çalışıyoruz. Beşiktaş, PSG’ye bir bedel ödemedi. PSG’ye teşekkür ediyorum. Çok yakın dostluğumuzu gösterdiler. PSG ile futbol akademileri konusunda girişimlerde bulunacağız” şeklinde konuştu.

"3 oyuncu ihtiyacımız var, çalışmalarımız devam ediyor"
Son dönemde birçok transfer haberinde ismi Beşiktaş ile geçen Angelo Gabriel ile ilgili ise Arat, “Prensip olarak isim açıklamıyoruz. Avrupa’da transfer ağustos sonu gibi kapanıyor. 15 gün içinde çok önemli fırsatların çıkacağını düşünüyoruz. Çok büyük bir hamle içinde olmayacağız. Hamleler belli. 3 oyuncu ihtiyacımız var. Son 15 günü iyi değerlendirmek istiyoruz. Önemli olan maçlarımız” diye konuştu.
Ayrıca Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, genel sekreterlik görevine Kaan Şakul’un getirildiğini açıkladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri