Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 06 Ocak 2024 - 17:41 Yorum: 0

Halk pazarında fiyatlar düşüşe geçti

Zonguldak’ta halk pazarında fiyatların ucuz olması vatandaşın yoğun ilgisine neden oldu.Zonguldak’ta her hafta Çarşamba ve Cumartesi günler Soğuksu semtine kurulan halk pazarında fiyatlar düşüşe geçti. Geçtiğimiz haftalara oranla pazar...

Halk pazarında fiyatlar düşüşe geçti

Zonguldak’ta halk pazarında fiyatların ucuz olması vatandaşın yoğun ilgisine neden oldu.
Zonguldak’ta her hafta Çarşamba ve Cumartesi günler Soğuksu semtine kurulan halk pazarında fiyatlar düşüşe geçti. Geçtiğimiz haftalara oranla pazarda büyük bir düşüş yaşandı. Fiyatların uygun olması hem esnafı hem de vatandaşı memnun etti. Tezgahlarda, Ispanak 30 lira, pırasa 20 lira, biber 35 lira, patlıcan 30 lira, havuç 15 lira, çeri domates 40 lira, mandalina 15 lira, elma 15 liradan alıcı buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri