malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 26 Aralık 2023 - 15:59 Yorum: 0

Hakkari’de karla mücadele çalışması

Hakkari İl Özel İdaresi ekipleri tarafından 271 yerleşim yerinde toplam bin 326 kilometre karla mücadele çalışması yürütüldü.Sorumluluk sahasındaki köy yollarında 7 gün 24 saat görev yapan İl Özel İdaresi ekipleri, kar yağışı nedeniyle...

Hakkari’de karla mücadele çalışması

Hakkari İl Özel İdaresi ekipleri tarafından 271 yerleşim yerinde toplam bin 326 kilometre karla mücadele çalışması yürütüldü.
Sorumluluk sahasındaki köy yollarında 7 gün 24 saat görev yapan İl Özel İdaresi ekipleri, kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamaların meydana gelmemesi ve köy yollarının bağlantısını sağlamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mesai mefhumu gözetmeden karla mücadele çalışmalarını sürdüren ekipler, kar yağışının etkili olduğu Hakkari’de kapanan 78 köy ve 193 mezra olmak üzere toplam 271 yerleşim yeri yolunu defalarca temizlemek kaydıyla toplam bin 326 kilometre karla mücadele çalışması yaptı.
Hakkari genelinde toplam 88 personel ve 97 iş makinesiyle yürütülen karla mücadele çalışmaları kapsamında kapanan köy ve mezra yolları kısa sürede ulaşıma açıldı. Hakkari’de kapanan köy ve mezra yollarının tamamını kısa sürede ulaşıma açan ekipler, şu an köy yollarında bakım, onarım ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri