Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 06 Haziran 2024 - 17:04 Yorum: 0

Güneysu’da bin 500 fide dağıtıldı

Rize’nin Güneysu ilçesinde vatandaşlara bin 500 fide dağıtımı gerçekleştirildi.Güneysu Ziraat odası tarafından Güneysulu çiftçilere fide dağıtımı gerçekleştirildi. Yoğun kalabalığın olduğu dağıtımda yaklaşık bin 500 fide dağıtıldı. Ger...

Güneysu’da bin 500 fide dağıtıldı

Rize’nin Güneysu ilçesinde vatandaşlara bin 500 fide dağıtımı gerçekleştirildi.
Güneysu Ziraat odası tarafından Güneysulu çiftçilere fide dağıtımı gerçekleştirildi. Yoğun kalabalığın olduğu dağıtımda yaklaşık bin 500 fide dağıtıldı. Gerçekleştirilen fide dağıtım etkinliğine Güneysu Kaymakamı Muhammet İkbal Yelek ve Güneysu Ziraat Odası Başkanı Abdullah Demirkan katıldı. Güneysu Ziraat Odası Başkanı Abdullah Demirkan yaptığı açıklamada, organik tarımın sürdürülebilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek “Bin 500 adet fide dağıtımı gerçekleştirdik. Hepsine katılımları için teşekkür ediyorum. Biz Güneysu Ziraat Odası olarak çiftçimizin her zaman yanındayız. Organik tarıma destek veriyoruz. Organik Tarımın sürdürebilirliği için ne kadar önemli olduğunun biz farkındayız. Vatandaşlarımızın da farkında olması içi çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri