malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 14 Kasım 2023 - 09:45 Yorum: 0

Gümüşhane’de henüz açılmayan parkın şaşırtan ziyaretçileri

Gümüşhane’de yapımı tamamlanan fakat henüz resmi açılışı yapılmayan Karşıyaka Spor Kompleksinin dün geceki misafiri bir çift tilki oldu.Vatandaşların cep telefonlarıyla kaydettiği görüntülerde tilkilerin neşeli oyunlar oynayıp kum havu...

Gümüşhane’de henüz açılmayan parkın şaşırtan ziyaretçileri

Gümüşhane’de yapımı tamamlanan fakat henüz resmi açılışı yapılmayan Karşıyaka Spor Kompleksinin dün geceki misafiri bir çift tilki oldu.
Vatandaşların cep telefonlarıyla kaydettiği görüntülerde tilkilerin neşeli oyunlar oynayıp kum havuzunda keyif yaptığı anlar görüntülendi.
Belediye Başkanlığı tarafından Karşıyaka Mahallesinde Harşit Çayının kenarında yapılan ve içerisinde yürüyüş parkuru, bisiklet yolu, spor ve dinlenme alanları, çevre düzenlemeleri, kaykay Pisti ve sosyal alanların bulunduğu Karşıyaka Spor Kompleksi sürpriz konuklara ev sahipliği yaptı.
Yakınında apartmanlar, öğrenci yurtları, yüzme havuzu bulunan parkta dün gece kaydedilen görüntülere hızlı adımlarla parka giriş yapan iki tilkinin parkı gezmeleri, oyunlar oynamaları saniye saniye kaydedildi.
Gece saatlerinde parkta rahatça dolaşan tilkiler, oyun alanlarında vakit geçirip kum havuzunda keyif yaparken cep telefonu kamerasına yakalandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri