malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
11:30 Polisin denetimlerinde bin 447 kişi sorguladı11:30 Eskişehir’de 9 bin 579 araç ve sürücü denetlendi11:29 Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nde 75 noktada orman emvali denetimi gerçekleşt...11:26 Uslu: "Niğde’nin en önemli tarım ürünü olan patatese çok önem veriyoruz"11:26 Rusya’dan Kiev’e dron saldırısı: 1 ölü, 5 yaralı11:25 Prof. Dr. Ali Kurt’a vefa11:25 Ortaca’da pamuk ve pikan cevizi üretiminde kontroller başarıyla tamamlandı11:24 Başkan Palancıoğlu: “Havacılık ve uzay sanayisine daha güçlü geliyoruz”11:23 SANKO Sanat Galerisi’nde “Mekan ve İnsan” temalı resim sergisi11:21 Şüphelinin evinden uyuşturucu çıktı11:21 Cumhuriyet Bayramı’nda Fethiye’de sahil güvenlik botu ziyarete açılıyor11:21 Sinop’ta balıkçı tezgahları şenlendi: 1,3 kiloluk palamutlar 100 lira11:17 Kur’an kursu öğrencileri harçlıklarını bağışlayarak depremzede çocuklara eğ...11:16 Çanakkale’de 2 yılda 277 orman yangınında 9 bin 859 futbol sahası büyüklüğü...11:16 Fethiye’de çiftçilere üretim planlaması ve destekleme modeli anlatıldı11:15 Trendyol Süper Lig’in en çok gol atanı ile en az yiyeni karşı karşıya11:12 İki grup arasında çıkan kavgada 1 kişi silahla yaralandı11:11 Beşiktaş, Galatasaray deplasmanında 7 maçtır kazanamıyor11:10 Geleceğin E hali Kongresi’nde binlerce eczacı bir araya geldi11:10 Seydikemer’de öğrencilere toplum destekli polislik eğitimi verildi
Eğitim 26 Ekim 2024 - 09:12 Yorum: 0

Gülpolat, sokakta çikolata satarak başlayan kariyerini üniversite öğrencileri ile paylaştı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) tarafından düzenlenen kariyer günlerine davet edilen Aydınlı iş insanı Yasin Gülpolat, üniversiteli geçlerle ilkokul çağlarında çikolata satarak başladığı iş hayatını anlattı. Konuşmasında motivasyonun ve g...

Gülpolat, sokakta çikolata satarak başlayan kariyerini üniversite öğrencileri ile paylaştı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) tarafından düzenlenen kariyer günlerine davet edilen Aydınlı iş insanı Yasin Gülpolat, üniversiteli geçlerle ilkokul çağlarında çikolata satarak başladığı iş hayatını anlattı. Konuşmasında motivasyonun ve gayretin öneminden söz eden Gülpolat, “Kader gayrete aşıktır. Türkiye krizlerden bile fırsat oluşturan bir ülkedir. Kimse motivasyonunu kaybetmesin. Önünüze güzel fırsatlar çıkacak” dedi.

Aydın’da başta eğitim sektörü olmak üzere çeşitli branşlarda hizmet veren Netkampüs Firmasının sahibi olan Yasin Gülpolat, başarının temelinde gayret ve motivasyon gizli olduğunu belirtti. Henüz 38 yaşında olmasına rağmen ülke genelinde kendi alanında önemli bir işletmenin sahibi olan Yasin Gülpolat, umutsuzluk içinde pek çok gence adeta umut aşıladı. İlkokul yıllarından itibaren zorlu ve bir o kadar da mücadele ile geçen hayat hikayesinden üstü kapalı söz ederek bugün geldiği noktaya adeta motivasyon ve mücadele ile ulaştığını belirten Yasin Gülpolat, ADÜ’nin 2024 Kariyer Günleri’nde gençlerin adeta ufkunu açtı.

“Planınızı yapın fırsatları değerlendirin”
Günümüz gençliğinin umutsuz olmasına anlam veremediğini aslında ölçülü olan kaygının motivasyon ve başarıyı beraberinde getirdiğini ifade eden Yasin Gülpolat, “Herkes kariyer planını ve motivasyonunu iyi belirlemesi lazım. Bugün bazıları ülkemiz için her ne kadar karamsar tablolar çizmek istese de Türkiye’miz bir fırsatlar ülkesidir. Ben sizleri çok şanslı görüyorum. Çünkü yaşanan krizlerden bile fırsat oluşturma potansiyeliniz var. Sizler de hayatta önünüze çıkan fırsatları çok iyi değerlendirin. Ancak ne olursa olsun itibarınızı ve motivasyonunuzu koruyun” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri