Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 11 Haziran 2024 - 11:15 Yorum: 0

Göztepe, Isaac Solet’le ilgileniyor

Göztepe, Slavia Sofia’da forma giyen 2001 doğumlu orta saha oyuncusu Isaac Solet’le ilgileniyor.Trendyol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Göztepe, kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Kısa bir süre önce ilk transfer hamlesin...

Göztepe, Isaac Solet’le ilgileniyor

Göztepe, Slavia Sofia’da forma giyen 2001 doğumlu orta saha oyuncusu Isaac Solet’le ilgileniyor.
Trendyol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Göztepe, kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Kısa bir süre önce ilk transfer hamlesini yaparak 29 yaşındaki sol bek Djalma Silva’yı kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, şimdi de orta sahaya takviye yapmak için harekete geçti. İzmir ekibi, geçtiğimiz sezonu önce Romanya 2. Lig ekibi Spartac Bucuresti takımında geçiren devre arasında ise Bulgaristan’ın Slavia Sofia takımına transfer olan Isaac Solet için çalışmalara başladı.
Bulgar ekibiyle 11 maça çıkan genç oyuncu, sahada kaldığı 591 dakika boyunca skor üretmeyi başaramazken orta sahada gösterdiği mücadeleyle de futbolseverlerin beğenisini topladı. Stanimir Stoilov’un ve ekibinin de olumlu rapor verdiği Solet’in uygun şartlar oluşması halinde transferinin bitirilmesi planlanıyor.
Yaz döneminin gelmesiyle milli takıma giden 22 yaşındaki oyuncu, Orta Afrika Cumhuriyeti’nin Dünya Kupası 2026 Elemeler Afrika Elemeleri’nde ter döküyor. Şu ana kadar milli formayla 4 maça çıkan Solet, ilk 11’in de değişilmez isimlerinden birisi olmayı başardı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri