Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 01 Haziran 2024 - 17:20 Yorum: 0

Görme Engelliler Türkiye Halter Şampiyonası Ankara’da başladı

Türkiye Halter Federasyonu Görme Engelliler Gençler ve Büyükler Halter Şampiyonası Ankara’da başladı.Yenimahalle Spor Salonunda organize edilen ve 70 sporcunun katıldığı organizasyonda kadınlar kategorisinde takım halinde Türkiye şampi...

Görme Engelliler Türkiye Halter Şampiyonası Ankara’da başladı

Türkiye Halter Federasyonu Görme Engelliler Gençler ve Büyükler Halter Şampiyonası Ankara’da başladı.
Yenimahalle Spor Salonunda organize edilen ve 70 sporcunun katıldığı organizasyonda kadınlar kategorisinde takım halinde Türkiye şampiyonluğunu Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Kulübü elde etti. Türkiye ikinciliğini Manisa Görme Engelliler Kulübü elde ederken, üçüncülüğü ise Sakarya 54 Görme Engelliler Kulübü elde etti.
Organizasyon açılış seremonisinde konuşan Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, önümüzdeki dönemlerde Görme Engelliler Türkiye Şampiyonasını hem kulüpler hem de ferdi olarak iki kez düzenlemek istediklerini söyledi. Başkan Ünlü, tüm sporculara, kulüplere ve antrenörlere başarı dilerken madalya kazanan sporculara da madalya ve kupalarını takdim etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri