Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 31 Temmuz 2024 - 09:42 Yorum: 0

Gönen’de sinek istilası

Balıkesir’in Gönen ilçesi ve kırsal mahalleleri, son günlerde yoğun sinek ve sivrisinek istilasıyla karşı karşıya. Özellikle akşam saatlerinde artan sinek ve sivrisinekler, ilçe halkı için ciddi bir sorun haline geldi.Gönen’de yaşanan...

Gönen’de sinek istilası

Balıkesir’in Gönen ilçesi ve kırsal mahalleleri, son günlerde yoğun sinek ve sivrisinek istilasıyla karşı karşıya. Özellikle akşam saatlerinde artan sinek ve sivrisinekler, ilçe halkı için ciddi bir sorun haline geldi.
Gönen’de yaşanan sinek istilası, vatandaşları adeta isyan noktasına getirdi. Akşam saatlerinde yoğunlaşan sinekler nedeniyle halk, kapı ve pencerelerini açamaz duruma geldi. İlaçlamanın yetersiz kalması, vatandaşların mağduriyetini artırıyor. Gönen’de yaşayan vatandaşlar, sineklerin yaşattığı rahatsızlık nedeniyle günlük yaşamlarının olumsuz etkilendiğini belirtiyor. Birçok kişi, sineklerin sadece rahatsızlık vermekle kalmayıp, sağlık açısından da tehdit oluşturduğunu vurguluyor.
Gönen’de yaşanan bu sorunun çözümü için yerel yönetimlerin acil önlemler alması bekleniyor. İlçede yapılan ilaçlama çalışmalarının yetersiz kaldığını belirten vatandaşlar, daha etkili ve geniş çaplı bir mücadele talep ediyor. Sinek ve sivrisineklerin yoğun olduğu bu dönemde yaşanan bu sorununun bir an önce çözülmesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri