Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 03 Mayıs 2024 - 15:06 Yorum: 0

Gönen Belediyesi, Işık Caddesinde kapsamlı yenileme çalışmalarına başladı

Gönen Belediyesi, şehrin önemli noktalarından biri olan Işık Caddesi’nde kapsamlı yenileme çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı İbrahim Palaz, yapılan çalışmaların şehrin estetik ve işlevsel açıdan gelişimine önemli katkılar sağlayacağın...

Gönen Belediyesi, Işık Caddesinde kapsamlı yenileme çalışmalarına başladı

Gönen Belediyesi, şehrin önemli noktalarından biri olan Işık Caddesi’nde kapsamlı yenileme çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı İbrahim Palaz, yapılan çalışmaların şehrin estetik ve işlevsel açıdan gelişimine önemli katkılar sağlayacağını belirtti.
Işık Caddesi’nde gerçekleştirilecek olan yenileme çalışmaları kapsamında, parke kilit taş yol yapım, orta refüj ışıklandırma ve yaya yolu genişletme gibi önemli adımlar atılacak. Bu çalışmaların, şehrin ana noktalarından birinin modern bir görünüme kavuşmasına ve vatandaşların güvenliği ve konforunu artırmasına yardımcı olması hedefleniyor.
Belediye Başkanı İbrahim Palaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Gönen Belediyesi olarak, şehrimizin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için kararlılıkla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Işık Caddesi’nde başlattığımız kapsamlı yenileme çalışmamızla, şehrimizin modern ve çağdaş bir görünüme kavuşmasını sağlayacağız. Yaptığımız her işte olduğu gibi, bu projede de halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirme gayreti içindeyiz. Söz verdiğimiz gibi, çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz." dedi.
İbrahim Palaz’ın Başkanlığında Gönen Belediyesi, şehrin altyapısını güçlendirmek ve yaşam kalitesini yükseltmek için gerçekleştirdiği projelerle dikkat çekiyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri