malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 19 Aralık 2023 - 10:59 Yorum: 0

Gömbe’de sıcak asfalt çalışması

Kaş ilçesinde Gömbe ile Belenli mahalleleri arasındaki yolda sıcak asfalt çalışması yapıldı.Kaş Belediyesi ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında mahalle yollarına sıcak asfalt yapılıyor. Ekipler, Gömbe ile Belenli mahalleleri ara...

Gömbe’de sıcak asfalt çalışması

Kaş ilçesinde Gömbe ile Belenli mahalleleri arasındaki yolda sıcak asfalt çalışması yapıldı.
Kaş Belediyesi ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında mahalle yollarına sıcak asfalt yapılıyor. Ekipler, Gömbe ile Belenli mahalleleri arasındaki 2,5 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.
Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, bölgeye giderek çalışmaları yerinde inceledi.
Başkan Mutlu Ulutaş, yaptığı açıklamada, ilçedeki 54 mahallede hizmetlere devam ettiklerini belirterek, yaz boyunca sathi asfalt çalışmaları gerçekleştirdiklerini, kış döneminde ise yoğun şekilde parke ve sıcak asfalt çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.
Gömbe ile Belenli arasındaki yolda ekiplerin sıcak asfalt çalışması yaptıklarını kaydeden Başkan Mutlu Ulutaş, “Hemşehrilerimiz standardı yüksek bir yola kavuşacak. Vatandaşlarımızın memnuniyeti için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Hizmetlerimizi bugüne kadar yaptığımız gibi inşallah bundan sonra da sürdüreceğiz. En iyi hizmeti vermek için çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri