malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 18 Ekim 2024 - 13:31 Yorum: 0

Gölcük’ün afet planını güçlendirecek eğitim

Gölcük’te, Türkiye Afet ve Müdahale Planı doğrultusunda, ilçe afet planını güçlendirecek eğitim ve kurumlar arası entegrasyon toplantısı düzenlendi.Gölcük’te, ilçe afet çalışma grup yöneticileri ve İl Afet Risk Azaltma Planı kapsamında...

Gölcük’ün afet planını güçlendirecek eğitim

Gölcük’te, Türkiye Afet ve Müdahale Planı doğrultusunda, ilçe afet planını güçlendirecek eğitim ve kurumlar arası entegrasyon toplantısı düzenlendi.
Gölcük’te, ilçe afet çalışma grup yöneticileri ve İl Afet Risk Azaltma Planı kapsamında görev alan kurum yöneticileri, ilçe afet planını güçlendirecek çalışma gruplarının entegrasyonu ve eğitim programı hazırlıkları toplantısı yapıldı. Gölcük Belediyesi encümen toplantı salonunda gerçekleşen; Gölcük’ün güvenliği ve afetlere hazırlıklı olunması ve ilçedeki afetlere karşı koordineli şekilde hareket etme kapasitesinin arttırılmasının amaçlandığı toplantıda gerçekleştirilen sunum ile eğitim takvimleri paylaşıldı.
Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Uzun başkanlığında gerçekleşen toplantıya, belediye Afet İşleri Müdürü Osman Fidan, Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Özbay, Fen İşleri Müdürü Nihat Baştürk, Zabıta Müdürü Erdinç Yazıcı, Park ve Bahçeler Müdürü Oktay Keler, İdari İşler Amiri Fatih Kanat, KBB İtfaiye Müdahale Şube Müdürü Hüseyin Gürbüz, KBB 112 Komuta Merkez Amiri Fatih Cebeci, Gölcük İtfaiye Grup Amiri Suat Malatyalı ve TAMP sorumlusu Serkan Akbaş katıldı. Toplantıda olası afetlere hazırlık kapsamında kurumların birlikte ve uyumlu koordinasyon içinde çalışmaları sürdürmesi konusunda mutabakata varıldı. Toplantı sonunda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye teşkilatına teşekkür edilerek, ilçede yaşanabilecek felaketlerde çözüm ortağı olarak her türlü desteğin Gölcük Belediyesi olarak sağlanacağının sözü verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri