malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 16 Aralık 2023 - 17:27 Yorum: 0

Gökkuşağının renkleri tarih ile birleşti

Aydın’ın Kuşadası’nda etkili olan sağanak yağışın ardından beliren gökkuşağı, Tarihi Güvercinada Kalesi’yle birlikte seyrine doyumsuz bir manzara oluşturdu. Yerli ve yabancı turistler, anı ölümsüzleştirmek için bol bol hatıra fotoğrafı çekt...

Gökkuşağının renkleri tarih ile birleşti

Aydın’ın Kuşadası’nda etkili olan sağanak yağışın ardından beliren gökkuşağı, Tarihi Güvercinada Kalesi’yle birlikte seyrine doyumsuz bir manzara oluşturdu. Yerli ve yabancı turistler, anı ölümsüzleştirmek için bol bol hatıra fotoğrafı çekti.

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden olan Kuşadası’nda öğleden sonra aralıklarla sağanak yağmur etkili oldu. Yağmurun ardından güneşin açmasıyla birlikte ortaya çıkan gökkuşağı ise görenleri kendisine hayran bıraktı. Uzun süre kendini gösteren gökkuşağı, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi’nde bulunan Tarihi Güvercinada Kalesi ve denizin mavi tonlarıyla birlikte eşsiz bir manzara oluşturdu. Yerli ve yabancı turistler, o anları cep telefonu kameralarıyla çekerek kaydetti. Gökkuşağı bir süre sonra gözden kayboldu. Geçmişi 13’üncü yüzyıla kadar dayanan ve Kuşadası’nın simgesi olan Tarihi Güvercinada Kalesi, her yıl binlerce yerli, yabancı turiste ve sadece Kuşadası’nda yetişen endemik bitki türü Tülüşah’a ev sahipliği yaparken, gökkuşağının renklerine de kucak açtı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri