malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:28 Tuz Mağarası’nda "Ağrı Dağı Solunum Zirvesi-2" düzenlendi00:28 Vali Önder Bakan’dan acil serviste çat kapı inceleme00:26 Başkan Zeyrek, 6 aydaki değişim ve dönüşümü anlattı00:15 Elazığ’da beton mikseri ile traktör çarpıştı: 1 yaralı00:15 Kaza yapan sürücü başka bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı00:14 Elazığ’da düğün salonunda bıçaklı kavga: 4 yaralı00:13 İsmail Akbay anısına Tirilye’de bilim buluşması00:07 CHP Genel Başkanı Özel: "Bu işe bulaşan bütün hastanelere Salı günü Meclis’...00:06 İsrail, Hamas lideri Sinwar’ın ailesiyle tünelde yürüdüğü görüntüleri payla...23:52 MHP’li Özdemir: "Vatanımızda gözünüz varsa size bu toprakların altını vaat...23:52 Otomobilin çarpıp kaçtığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti23:47 Reyap Hastanesi’ndeki hastalar kamu hastanelerine sevk edildi23:47 Virajı alamayan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti23:45 Siverek-Karacadağ karayolunda tır yangını23:43 Isparta’da korkutan yangın: 5 katlı eğlence merkezi alev alev yandı23:41 ABD Savunma Bakanı Austin, İsrailli mevkidaşı Gallant ile görüştü23:40 Düğünden dönen aile kaza yaptı: 1 ölü, 3 yaralı23:38 Ertuğrul Sağlam: “Rakibi eksik yakaladık ama pozisyona çeviremedik”23:38 "Yenidoğan çetesi" iddianamesinde adı geçen TRG Hospitalist Hastanesi’ndeki...23:37 Yüksekova’da karı-koca asansör boşluğuna düştü: 1 ölü, 1 yaralı
Türkiye 19 Ekim 2024 - 22:21 Yorum: 0

Giresun’un kültürel zenginlikleri Arnavutköy’de Hemşehri Günleri’nde vatandaşlarla buluştu

Arnavutköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Hemşehri Günleri kapsamında düzenlenen "Giresun Günleri" etkinliği büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.Arnavutköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Hemşehri Günleri kapsamında, Giresun...

Giresun’un kültürel zenginlikleri Arnavutköy’de Hemşehri Günleri’nde vatandaşlarla buluştu

Arnavutköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Hemşehri Günleri kapsamında düzenlenen "Giresun Günleri" etkinliği büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
Arnavutköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Hemşehri Günleri kapsamında, Giresun Günleri etkinliği büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Açılış programına Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Giresun’un tarihi zenginlikleri, kültürel mirası ve yöresel lezzetleri, etkinlik boyunca Arnavutköy’de vatandaşlarla buluştu.
Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, “Karadeniz’in incisi Giresun’un tarihi zenginliklerinden eşsiz lezzetlerine kadar birçok değerini bugün Arnavutköy’de hep birlikte yaşama fırsatı bulduk. Giresun Günleri, hemşehrilik bağlarını pekiştirmek, kültürel mirasımızı genç nesillere aktarmak ve kültürler arası dayanışmayı güçlendirmek adına büyük bir önem taşıyor. Böyle anlamlı bir organizasyona katılım gösteren tüm komşularımıza gönülden teşekkür ediyorum. Hemşehri Günleri kapsamında, kültürel zenginliklerimizi ve kardeşlik duygularımızı hep birlikte yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarımızla daha nice güzel etkinliklerde buluşmayı temenni ediyorum” dedi.
Başkan Candaroğlu, Arnavutköy’ün bu tür etkinliklerle kültürel çeşitliliğini ve zenginliğini kutlamaya devam edeceğini vurgularken, Hemşehri Buluşmalarının her hafta farklı bir ilin kültürüyle devam edeceğini belirtti.

Vatandaşlara ücretsiz balık ekmek ikram edildi
Etkinlik süresince Giresun’un eşsiz lezzetleri vatandaşlarla buluşurken, Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu’nun öncülüğünde vatandaşlara ücretsiz balık ekmek ikram edildi. Katılımcılar, Karadeniz’in meşhur lezzeti olan balık ekmeğin tadını çıkarttı. Giresun kültürünü en iyi şekilde yansıtmayı amaçlayan etkinlik, Arnavutköy’de büyük bir memnuniyetle karşılandı.
Giresun’un kültürünü tanıtmak ve hemşehrilik bağlarını pekiştirmek amacıyla gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlik, halkın yoğun ilgisi ve katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu. Giresun’a özgü lezzetlerin de ikram edildiği etkinlik, Arnavutköy’de kültürel dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olarak hafızalarda yer edindi.

Giresun’un kültürel zenginlikleri Arnavutköy’de Hemşehri Günleri’nde vatandaşlarla buluştuGiresun’un kültürel zenginlikleri Arnavutköy’de Hemşehri Günleri’nde vatandaşlarla buluştu
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri