Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Türkiye 08 Ekim 2024 - 19:08 Yorum: 0

Geri geri seyir halindeki tırlar görenleri şaşırttı

Amasya-Samsun karayolunda geri geri seyir halinde olan tırlar görenleri şaşırttı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.Kilometrelerce geri geri giden tırlarla karşılaşan sürücüler o anları cep telefonuyla kayda alarak şaşkınlıkların...

Geri geri seyir halindeki tırlar görenleri şaşırttı

Amasya-Samsun karayolunda geri geri seyir halinde olan tırlar görenleri şaşırttı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Kilometrelerce geri geri giden tırlarla karşılaşan sürücüler o anları cep telefonuyla kayda alarak şaşkınlıklarını dile getirdi. Gerçek ise bir süre sonra yanlarına yaklaşıldığında anlaşıldı. Geri geri giden tırın başka bir tır tarafından çekildiği anlaşıldı. Ayrıca önlerinde giden tırların da aynı şekilde seyir ettiği de kameraya yansıdı.
O anları görüntüleyen Amasya Suluovalı Yılmaz Keten, “Tırın bize doğru dönük halde olması bizi şaşırttı. Bir anormallik olduğunu fark ederek kaydettim. Sonrasında 2 tırın birbirine bağlı olarak yola devam ettiğini gördük. Çok da şaşırdık” diye konuştu.

Geri geri seyir halindeki tırlar görenleri şaşırttı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri