Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 02 Ağustos 2024 - 11:45 Yorum: 0

General Tire, TransAnatolia heyecanına özel ödülle ortak olacak

Türkiye’nin ilk ve tek, dünyanın ise en büyük ve zorlu yarışlarından biri olan TransAnatolia için geri sayım başladı. General Tire lastikleri, Özel GT Kupası ile TransAnatolia heyecanına ikinci kez ortak olacak.Dünyanın en iddialı rall...

General Tire, TransAnatolia heyecanına özel ödülle ortak olacak

Türkiye’nin ilk ve tek, dünyanın ise en büyük ve zorlu yarışlarından biri olan TransAnatolia için geri sayım başladı. General Tire lastikleri, Özel GT Kupası ile TransAnatolia heyecanına ikinci kez ortak olacak.
Dünyanın en iddialı rally raid yarışlarından biri kabul edilen TransAnatolia, 14. yılında, 31 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında Mersin’de başlayıp Van’da son bulacak. Bu heyecanlı maceranın lastik sponsorluğunu bu yıl da Continental markalarından General Tire üstlendi. TransAnatolia Raid kategorisinde bu lastikli araçlarla yarışan yarışmacılar Özel GT Kupası’nı kazanma şansı yakalayacak.
Yarışçılara çamurlu, kumlu, taşlı yollarda yol tutuş performansıyla öne çıkan Grabber AT3 ve Grabber X3 lastikleriyle eşlik edecek.
Grabber X3, çamurlu araziye uygunluğuyla öne çıkarken, üstün arazi performansını şehir içi performansıyla birleştiriyor. TransAnatolia süresince kullanılacak Grabber AT3 ise; arazi becerilerini güvenilir kara yolu kullanımı ile birleştirirken SUV, pikap ve arazi aracı sürücülerinin ihtiyaçlarına cevap verecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri