malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 25 Ekim 2024 - 09:54 Yorum: 0

Gençler bu ofiste bir araya geliyor

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Valilik Yokuşu’ndaki Genç Ofis, gençleri sanat, zeka oyunları ve bilgi dolu etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor.Afyonkarahisar Genç Ofis’te düzenlenen etkinli...

Gençler bu ofiste bir araya geliyor

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Valilik Yokuşu’ndaki Genç Ofis, gençleri sanat, zeka oyunları ve bilgi dolu etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor.
Afyonkarahisar Genç Ofis’te düzenlenen etkinlikler kapsamında, gençler hem eğleniyor hem de öğreniyor. Genç Ofis, tüm gençlere kapılarını açarak dolu dolu bir gün geçirme fırsatı sunuyor.
Ebru Sanatıyla Geleneksel Türk Sanatını Keşfettiler
Etkinliklerin ilgi odağı olan Ebru Sanatı atölyesi, gençlere Türk kültürünün derinliklerini keşfetme imkanı sundu. Geleneksel Türk sanatının örneklerinden biri olan ebru sanatı, su üzerinde şekillenen desenlerin kağıda aktarılmasıyla ortaya çıkan bir sanat formu olarak biliniyor. Gençler, bu etkinlikte ebru yapımında kullanılan özel boyalar ve teknikler hakkında bilgi sahibi oldu. Her biri, kendi sanat eserini ortaya koydu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri