malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 20 Ekim 2024 - 16:34 Yorum: 0

Gaziantep baro başkanını seçiyor

Gaziantep Barosu’nun seçimli 47. Olağan Genel Kurulu devam ediyor. 5 başkan adayının kozlarını paylaştığı seçimde Gaziantep yeni baro başkanını seçecek.Gaziantep Barosu’nun seçimli 47. Olağan Genel Kurulu’nda oy kullanma heyecanı devam...

Gaziantep baro başkanını seçiyor

Gaziantep Barosu’nun seçimli 47. Olağan Genel Kurulu devam ediyor. 5 başkan adayının kozlarını paylaştığı seçimde Gaziantep yeni baro başkanını seçecek.
Gaziantep Barosu’nun seçimli 47. Olağan Genel Kurulu’nda oy kullanma heyecanı devam ediyor. Mevcut Baro Başkanı İskender Kahraman’ın aday olmadığı seçimlerde, baro başkanlığı için adaylığını koyan Av. Melikşah Korkmaz, Av. Emine Sevil Koyuncu, Av. İbrahim Onur Ağalın, Av. Bülent Duran ve Av. Kenan Tarık Polat, 21 kişiden oluşan yönetim listesiyle kozlarını paylaşıyor. Baro hizmet binasına gelen 3 bin 384 avukat düzenlenen seçimli 47. Olağan Genel Kurulu’nda başkan, yönetim kurulu, Türkiye Barolar Birliği (TBB) delegeliği ve disiplin ile denetleme kurullarını seçmek için oy kullanacak. Saat 5’te son bulmasıyla birlikte sayımlara geçilecek. Ardından Gaziantep’in yeni baro başkanı belli olacak.

Gaziantep baro başkanını seçiyorGaziantep baro başkanını seçiyor
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri