malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 24 Ekim 2024 - 15:36 Yorum: 0

GAÜN Diş Hekimliği Fakültesinde Hasta Hakları Günü etkinliği

Gaziantep Üniversitesi(GAÜN) Diş Hekimliği Fakültesi, 26 Ekim Hasta Hakları Günü dolayısıyla farkındalık oluşturmak ve hastaları bilgilendirmek amacıyla etkinlik düzenledi.Etkinlik kapsamında; klasik müzik eşliğinde ayaktan sağlık hizm...

GAÜN Diş Hekimliği Fakültesinde Hasta Hakları Günü etkinliği

Gaziantep Üniversitesi(GAÜN) Diş Hekimliği Fakültesi, 26 Ekim Hasta Hakları Günü dolayısıyla farkındalık oluşturmak ve hastaları bilgilendirmek amacıyla etkinlik düzenledi.
Etkinlik kapsamında; klasik müzik eşliğinde ayaktan sağlık hizmeti alan hasta ve hasta yakınlarına hasta hakları ve sorumlulukları hakkında sözlü ve yazılı sunumlar gerçekleştirildi. Sunumlarda hastaların haklarının neler olduğu, bu hakların nasıl korunacağı ve sağlık hizmetlerinde karşılaştıkları sorunlarla ilgili bilgilendirici içerikler sundu.
Ayrıca, etkinlik boyunca hastalara, hasta hakları ile ilgili el broşürleri dağıtılarak bu hakların önemi ve sağlık süreçlerindeki rolü aktarıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri