malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 19 Ekim 2024 - 11:46 Yorum: 0

Fethiye’de Babadağ Ultra Maratonu başladı

Fethiye’de bu yıl ikincisi düzenlenen Babadağ Ultra Maratonunda sporcular, ilk gün patika yollarda mücadele ederek, kıyasıya yarıştı.Birçok kurum ve kuruluşun organizasyonu işbirliğinde gerçekleşen etkinliğe 15 ülkeden yaklaşık 300 sp...

Fethiye’de Babadağ Ultra Maratonu başladı

Fethiye’de bu yıl ikincisi düzenlenen Babadağ Ultra Maratonunda sporcular, ilk gün patika yollarda mücadele ederek, kıyasıya yarıştı.
Birçok kurum ve kuruluşun organizasyonu işbirliğinde gerçekleşen etkinliğe 15 ülkeden yaklaşık 300 sporcu katıldı. 5 etaptan oluşan parkurlarda patika yollarda mücadele eden sporcular 60 kilometre, 15 kilometre ve 14 kilometre etaplarında kıyasıya yarıştı. Organizasyon sorumlusu Serkan Özdemir, bu etkinlikten tüm sporcuların keyif aldığını söyledi.
"15 Ülkeden Yaklaşık 300 Sporcu Katıldı"
Özdemir, etkinliğe 15 ülkeden yaklaşık 300 sporcunun katıldığını belirterek, "5 kilometre Ölüdeniz, 14 kilometre Kayaköy, 15 kilometre Ölüdeniz’den Babadağ’a tırmanış yarışımız var. Bir de 24 kilometrelik downhill dediğimiz yarış var. Son olarak 60 kilometrelik Babadağ Ultra Maratonu. Ölüdeniz’den başlayan yarış Kayaköy içerisinden geçiyor. Daha sonra Babadağ 1900 metre zirve ve Kirme, Karaağaç tarafına koşturduğumuz zorlu ve keyifli bir yarış" dedi.
Yarış, yarın sona erecek ve gelecek yıllarda daha çok katılımlı hale getirilmesi hedefleniyor.

Fethiye’de Babadağ Ultra Maratonu başladıFethiye’de Babadağ Ultra Maratonu başladı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri