Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 10 Ağustos 2024 - 23:42 Yorum: 0

Fenerbahçe, Süper Lig’e 3 puanla başladı

Fenerbahçe, Süper Lig’in 2024-2025 sezonuna 3 puanla başladı.2023-2024 sezonunu 99 puan ve 27 maçlık yenilmezlik serisiyle kapatan Fenerbahçe, yeni sezona da galibiyetle başladı. Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Fenerbahçe, Adana D...

Fenerbahçe, Süper Lig’e 3 puanla başladı

Fenerbahçe, Süper Lig’in 2024-2025 sezonuna 3 puanla başladı.
2023-2024 sezonunu 99 puan ve 27 maçlık yenilmezlik serisiyle kapatan Fenerbahçe, yeni sezona da galibiyetle başladı. Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Fenerbahçe, Adana Demirspor’u konuk ederken sahadan 1-0 galip ayrıldı. Teknik Direktör Jose Mourinho, ligde ilk maçına çıkarken galibiyeti getiren gol Edin Dzeko’nun ayağından geldi.
Sarı-lacivertlilerde yeni transferlerden Allan Saint-Maximin 11’de başlarken 76 dakika sahada kaldı. Youssef En-Nesyri 76, Oğuz Aydın ise 89. dakikada oyuna dahil oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri