Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:17 Sürülerin tozlu su yolculuğu ortaya kartpostallık görüntüler çıkarıyor09:16 Adana’da kara yollarında mobil orman kontrol noktaları kuruldu09:15 Herkesin düz gittiği istikamette geri geri giden sürücü kamerada09:11 Ucuz arsa satma vaadi ile vatandaşları dolandıran 7 şüpheliden 3’ü tutuklan...09:10 Kayseri’de 17 ekip ile Narko-Kom Uygulaması: 70 bin dal makaron ele geçiril...09:09 8 yıl önce devlet desteğiyle 31 koyun alan mahallenin tek kadın çobanı, koy...09:07 Tüpçünün motosiklet tutkunu kedisi08:59 İskenderun körfezinde nesli tükenmekte olan Akdeniz foku kameralara yakalan...08:56 Yurtta hava durumu08:55 Discord üzerinden suç içerikli paylaşımlar hakkında çalışmalar devam ediyor08:22 8 ayrı suç örgütüne “Kuyu-32” ve -Kuyu-33” operasyonları: 95 şüpheli yakala...08:11 Bakan Yerlikaya: “Bursa’da ambulansın önünü kesen şüpheliler yakalandı”06:42 BM Genel Sekreteri Guterres’i “istenmeyen kişi” ilan eden İsrail’e 104 ülke...05:36 İrlanda Başbakanı Harris’ten İsrail’in UNIFIL saldırılarına tepki05:24 Üniversite öğrencilerinden çevre temizliği05:24 Kadın polisler, şehit kadın polislerin anısına fidan diktiler05:24 Tercan Halk Eğitim Merkezi yenileniyor05:24 Salih Baba Yurt Müdürlüğü’nden anlamlı dünya kız çocukları günü etkinliği05:24 Bayburt’ta "Amatör Spor Haftası" etkinlikleri düzenlendi05:24 Görme Engelliler Halter Şampiyonasında Şimşek dünya ikincisi oldu
Sahil Park
Spor 08 Haziran 2024 - 22:18 Yorum: 0

Fenerbahçe, Efes’i farklı yenerek final serisinde durumu 2-0 yaptı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off Final Serisi ikinci maçında Fenerbahçe Beko, deplasmanda karşılaştığı A. Efes’i 101-70’lik skorla mağlup ederek seride durumu 2-0 yaptı.Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off Final S...

Fenerbahçe, Efes’i farklı yenerek final serisinde durumu 2-0 yaptı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off Final Serisi ikinci maçında Fenerbahçe Beko, deplasmanda karşılaştığı A. Efes’i 101-70’lik skorla mağlup ederek seride durumu 2-0 yaptı.
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off Final Serisi ikinci maçında A. Efes, Sinan Erdem Spor Salonu’nda Fenerbahçe Beko ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi Efes, müsabakaya Larkin, Clyburn, Doğuş Özdemioğlu, Ercan Osmani ve Jones ilk beşiyle başladı. Fenerbahçe Beko ise Wilbekin, Calathes, Pierre, Hayes-Davis ve Papagiannis beşiyle parkeye çıktı.
Fenerbahçe, karşılaşmaya Papagiannis, Calathes, Hayes-Davis’in kaydettiği sayılarla 8-0’lık seri yakalayarak başladı. Efes’te Larkin ve Doğuş Özdemiroğlu’nun üç sayılık basketlerine, Fenerbahçe Wilbekin ve Calathes’in üçlükleriyle karşılık verdi. Özellikle dış sahada Wilbekin ile etkili olan sarı-lacivertliler, farkı 16 sayıya çıkardı (8-24). Oturu ve Rıdvan Öncel ile pota altından sayılar bulan Efes, çeyreğin bitimine 1 dakika 46 saniye kala skoru 27-15’e getirirken, periyot 31-16 Fenerbahçe üstünlüğüyle sona erdi. Fenerbahçe, ikinci çeyreğe de 4-0’lık seriyle başladı. Efes ise Bryant’ın serbest atış çizgisinden, Oturu’nun da pota altından sayılarıyla farkın açılmasına izin vermedi. Periyodun bitimine 5 dakika 59 saniye kala sarı-lacivertliler, Wilbekin’in üçlüğüyle farkı 19 sayıya yükseltti (22-41). Bu üçlüğün ardından Efes, mola aldı. Mola dönüşünde Erkan Yılmaz ve Wilbekin’in karşılıklı üçlükleriyle skor 47-27’ye geldi. Kalan dakikalarda Efes, bulduğu sayılarla farkı azaltmaya çalışsa da Fenerbahçe hem savunmada hem hücumda sergilediği üstün oyunla soyunma odasına 53-38 önde girmeyi başardı.
Karşılıklı sayılarla başlayan üçüncü periyodun ilk 3 dakikası sarı-lacivertlilerin 58-44’lük üstünlüğüyle geçildi. Efes’in hücumda üst üste top kayıpları yapmasıyla Fenerbahçe, çeyreğin bitimine 4 dakika 54 saniye kala farkı yeniden 20 sayıya çıkardı (44-64). Wilbekin ve Pierre’in sayılarıyla farkı daha da açan sarı-lacivertliler, çeyreği 27 sayı farkla 78-51 galip kapattı. Üçüncü periyotun başında Sertaç Şanlı’nın üç sayılık basketiyle Fenerbahçe, farkı 30 sayıya yükseltti (51-81). Efes ise Oturu ve Bryant’ın sayılarıyla farkı kapatmaya çalışsa da Fenerbahçe bulduğu pozisyonları iyi değerlendirdi ve son bölüme 15 sayılık farkla girdi. Kalan sürede de oyun hakimiyetini elinde tutan sarı-lacivertliler, müsabakadan 101-70 galip ayrıldı. Fenerbahçe, bu sonuçla Basketbol Süper Ligi Play-Off Final Serisi’nde 2-0 öne geçti.
Fenerbahçe’de 7’si üç sayı olmak üzere 24 sayıyla oynayan Scottie Wilbekin, karşılaşmanın en skorer ismi olurken, Pierre ve Calathes de 13’er sayıyla katkı verdi. A. Efes’te ise Oturu’nun 21 sayılık performansı yenilgiyi engelleyemedi.
Final serisinin üçüncü maçı, 10 Haziran Pazartesi günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak. Fenerbahçe, bu maçı da kazanması halinde Basketbol Süper Ligi’nde 2023-2024 sezonu şampiyonu olacak.

Hakemler: Emin Moğulkoç, Alper Altuğ Köselerli, Semih Vural
A. Efes: Larkin 5, Bryant 11, Salih Altuntaş, Melih Tunca 2, Rıdvan Öncel 8, Clyburn 7, Doğuş Özdemiroğlu 9, Burak Can Yıldızlı 2, Ercan Osmani, Oturu 21, Erkan Yılmaz 3, Jones 2
Başantrenör: Tomislav Mijatovac
Fenerbahçe Beko: Metecan Birsen 2, Şehmus Hazer 9, Wilbekin 24, Sertaç Şanlı 5, Ömer Ege Ziyaettin 3, Papagiannis 8, Melih Mahmutoğlu 4, Hayes-Davis 9, Tarık Biberoviç 9, Emre Ekşioğlu 2, Pierre 13, Calathes 13
Başantrenör: Sarunas Jasikevicius
1. Periyot: 31-16 (Fenerbahçe lehine)
Devre: 53-38 (Fenerbahçe lehine)
3. Periyot: 78-51 (Fenerbahçe lehine)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri