malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 18 Ekim 2024 - 15:13 Yorum: 0

Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu Türkiye üçüncüsü oldu

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından imam hatip okullarındaki başarılı projelerin tanıtılması amacıyla düzenlenen "Başarılı Örnekler Sergisi"nde, Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu büyük bir başarıya imza attı.Okul, "Kütüphane...

Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu Türkiye üçüncüsü oldu

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından imam hatip okullarındaki başarılı projelerin tanıtılması amacıyla düzenlenen "Başarılı Örnekler Sergisi"nde, Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu büyük bir başarıya imza attı.
Okul, "Kütüphanemiz ve Biz Beraber Gelişiriz" adlı projesiyle Kurumsal Kapasite ve Akademik Gelişim alanında Türkiye genelinde üçüncü oldu.
17 Ekim’de Ankara’da Talim ve Terbiye Kurulu salonunda gerçekleştirilen sergide, Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Osman Cebeci, proje standını ziyaret ederek Okul Müdürü Halil Gündoğdu, proje koordinatörü Emre Yalman, kulüp rehber öğretmeni Kadriye Başat ve proje kapsamında yer alan öğrenci Nurullah Çıkrıkcı’yı tebrik etti.
Projede, okul kütüphanesindeki kitap sayısının 800’den 3000’e çıkarılması, kütüphanenin düzenlenmesi ve öğrencilerin okuma alışkanlıklarının artırılması hedeflendi. En çok kitap okuyan öğrencilere bisiklet gibi çeşitli ödüller verilirken, "Akif Dede" kitabını okuyan ve yapılan yarışmada dereceye giren 20 öğrenci Kastamonu’ya geziye götürüldü. Ayrıca öğrenciler, aileleriyle birlikte her gün 19:57-20:24 saatleri arasında kitap okuma etkinliğine katıldı. Proje kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışması ve yazı yazma etkinliklerinde dereceye giren öğrencilere telif ücreti ödülleri verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri